Daniël en Jeanne Dekker:
Jeanne blijkt ernstig ziek te zijn en op haar sterfbed trouwt ze met grote liefde Daniël. Enkele minuten later sterf Jeanne.

John Alberts en Myriam van der Pol:
John en Myriam trouwen alleen voor de erfenis van John’s tante. Myriam doet hieraan mee omdat ze van John houdt en denkt dat hij ooit wel van haar zou gaan houden. Als John de erfenis binnen heeft dumpt hij Myriam, zij blijft met een gebroken hart achter.

Simon Dekker en Annete van Thijn:
Nadat Simon en Annete een hoop hebben meegemaakt stappen ze in het huwelijksbootje. Na de bruiloft vertrekt Anette met haar vader David voor enkele weken naar Birma. Dit loopt helaas slecht af, hun bus wordt overvallen en ze worden vermoord.

Arnie Alberts en Roos de Jager:
Arnie en Roos hebben een droom bruiloft. Arnie moet tijdelijk naar Venezuela  voor het bedrijf van zijn vader A&A. Hun leven wordt hier dan ook gestopt, Arnie komt te overlijden door een vliegtuig-ongeluk.

Robert Alberts en Laura Selmhorst:

Nadat Laura en Robert uitelkaar zij gegaan bleek de liefde toch niet over te zijn. De twee trouwen opnieuw, maar ze houden het niet lang vol. Na een paar jaar vraagt Laura weer een scheiding aan.

Frits van Houten en Dian Alberts:
Frits en Dian trouwen in het geheim op Bonaire. Enkele dagen later wordt Frits in Meerdijk vermoordt!

Ludo Sanders en Janine Elschot:
Iedereen verklaard Janine voor gek wanneer ze met Ludo gaat trouwen. Het huwelijk gaat toch door, uiteindelijk vraagt Janine de scheiding aan.

Erik Hamel en Linda Dekker:
Linda en Erik trouwen in het bijzijn van familie en vrienden in Meerdijk daarnaar verhuizen ze naar Brazilië. In seizoen 16 keert Linda weer terug naar Meerdijk, ze is gescheiden van Erik.

Suzanne Balk en Rodney:
Suzanne en Rodney leerde elkaar kennen op een zakenreis, ze zij dol op elkaar en besluiten te trouwen. Daarna vertrekken ze samen met Guusje Balk naar Amerika. Waar ze tot op de dag van vandaag gelukkig leven.

Stefano Sanders en Janine Elschot:
Janine en Stefano besluiten te trouwen om Ludo een hak te zetten. Ze krijgen samen een zoon, Lucas Sanders. Het huwelijk duurt niet lang, Janine beseft dat ze te ver is gegaan en vraagt een scheiding aan.

Julian Verduijn en Alexandra Popescu:
Julian besluit om Alexandra te helpen met een verblijfsvergunning, dit kan alleen door met haar te trouwen.. Als Julian en Alexandra elkaar het ja-woord hebben gegeven, komt Joop Zwart binnen. Joop is de baas van Alexandra en is tegen het huwelijk, hij schiet om zich heen en Alexandra kom om het leven.

Stefano Sanders en Bowien Galema:
Stefano en Bowien trouwen en gaan op huwelijksreis naar Finland. Ludo die het niet eens in met het huwelijk gaat ze achterna. Hier treft hij Bowien alleen aan, ze vlucht en komt uiteindelijk boven een bergcliff te staan. Bowien valt van de bergcliff en kan Bowien redden, hij weigert en Bowien valt en komt om het leven.

Ché Azalia en Kim Verduijn:
Kim en Ché zijn dolgelukkig met elkaar en de twee besluiten om in het geheim met elkaar te trouwen. Ché wordt onderdruk gezet door zijn familie en vraagt een scheiding aan.

Sylvester Koetsier en Terra Bloem:
Terra en Sylvester hebben veel meegemaakt. Hun liefde was een verboden liefde. Toch besluiten de twee te trouwen en leven nu nog steeds dol gelukkig in New York.

Jef Alberts en Barbara Fischer:
Jef en Barbara ontmoeten elkaar in de gevangenis, waar Barbara op dat moment zit. De twee krijgen een relatie en gaan samen wonen ze besluiten ook in het huwelijk te treden. Na lang wikken en wegen gaan de twee scheiden.

Marcus Sanders en Cerille de Boer:
Marcus kan de erfenis van zijn vader binnen halen door een halfjaar getrouwd te zijn. Hij wil trouwen met Cerille de Boer, maar hij geeft niets om haar. Als blijkt dat ze zwanger is van hem, begint hij steeds meer om haar te geven. Als hun dochter Kimberly eindelijk is geboren vertrekken ze samen naar Amerika. Daar leven ze nu nog steeds dolgelukkig.

Rik de Jong en Anita Dendermonde:
Rik en Anita zijn al jaren gelukkig samen en besluiten in het huwelijk bootje te stappen. De twee trouwen en vertrekken naar Nieuw-Zeeland. In seizoen 16 keert Anita terug, ze is gescheiden van Rik.

Govert Harmsen en Hennie Bolman:
Govert en Hennie zijn ziels gelukkig en trouwen met elkaar. Helaas blijk dat Hennie ernstig ziek is en zal te komen overlijde. Hennie besluit om euthenasie te plegen.

Ludo Sanders en Sophia Sanders:
Ludo denkt dat hij met Janine trouwt, maar trouwt in werkelijkheid met Sophia. Sophia heeft Janine levend begraven, maar die is gelukkig bevrijd door Nina. Sophia wordt ontmaskerd en word opgenomen in een TBS-Kliniek inrichting. Sophia snijdt daar haar polsen door en overlijdt.

Ludo Sanders en Janine Elschot:
Na hun verpeste huwelijk door Sophia, trouwen de twee alsnog in het klein. Vlak na hun bruiloft wordt Ludo gearresteerd. Hij wordt verdacht van het verhandelen in illegale kunst. Janine vraagt voor de tweede keer een scheiding aan.

Dennis Tuinman en Laura Selmhorst:
Laura krijgt een relatie met de veel jongere Dennis. Ze besluiten te trouwen vlak na de geboorte van Sil. Laura doet Dennis geloven dat hij de vader is. Als Dennis erachter komt dat Sil niet zijn zoon is maar van Robert Alberts, vraagt hij een scheiding aan. Jaren later blijkt dat Dennis de zoon is van Robert en Laura.

Stefano Sanders en Yasmin Fuentes:
Stefano en Yasmin zijn enorm gelukkig en trouwen met elkaar. Stefano is woedend op Nick en stapt woest in de auto, Yasmin gaat met hem mee, dit wordt haar echter fataal. Stefano wil Nick aanrijden maar rijdt het water in, Yasmin komt om het leven. Stefano kan er niet tegen dat hij de verantwoordelijke is geweest voor haar dood. Hij besluit Meerdijk te verlaten en te vertrekken naar New York later vertrekt zoon Lucas naar hem.

Nick Sanders en Charlie Fischer:
Nick en Charlie trouwen in het geheim in LA, dit doen ze later in Meerdijk nog eens over. Sjors besluit om haar beste vriendin en Nick te volgen op hen huwelijksreis. Sjors wil dat Nick bekend dat hij haar verkracht heeft. Sjors houdt Nick onderschot met een spijkerpistool. Als hij bekend is Charlie zo geschrokken dat ze hem wil neerschieten met een spijkerpistool, Sjors probeert haar tegen te houden, waardoor er uiteindelijk een kandelaar in Nick’s kruis valt. Nick raakt een bal kwijt en de twee scheiden.

Jef Alberts en Dorothea Grantsaan:
Jef en Dorothea zijn een gelukkig stel en besluiten te trouwen. Het huwelijk wordt gehouden in de tuin van Laura en de ex-man van Dorothea ‘Stanley’ zingt met zijn bandje op de bruiloft. Helaas komt er na vier jaar een einde aan het huwelijk, Dorothea wordt op brute wijze vermoord door René Meijer.

Bing Mauricius en Sjors Langeveld:
Sjors en Bing hebben een fantastische bruiloft in een prachtige kerk. Het feest wordt gevierd in Teluma. Jack heeft zelfs voor de band Take That gezorgd. Hoe geweldig de bruiloft ook was, het huwelijk verliep niet goed. Als Sjors vreemd gaat met Milan besluit Bing om een scheiding aan te vragen.

Dennis Alberts en Anita Dendermonde:
Dennis en Anita hebben een geweldige relatie en besluiten te trouwen. Als Rik terug komt in Meerdijk, weet Anita niet wat ze wil. Ze twijfelt over haar gevoelens maar besluit toch met Dennis te trouwen, om Rik te vergeten. Anita kan Rik niet vergeten en verteld dit tegen Dennis. Dennis is woest en slaat haar ze vergeeft hem. Maar wanneer Dennis weer slaat vertrekt ze en ze scheiden.

Rik de Jong en Anita Dendermonde:
Na een heftige tijd besluiten Rik en Anita weer te trouwen. Omdat Anita niet weer een groot feest wil, houden ze het dit keer klein en vieren ze het samen met Rikki, Charlie en Bing. Helaas komt er plotseling een einde aan hun gelukkige leven, Anita wordt aangereden en overlijdt een week later aan haar verwondingen.

Janine Elshot en Jack van Houten:
Als Janine gered wordt door Jack springt de vonk over. De twee raken stapelverliefd en hoewel Ludo roet in het eten probeert te gooien, zijn de twee onafscheidelijk. De twee hebben een besloten trouwerij, met alleen enkele genodigden.

Rik de Jong & Charlie Fischer
Rik de Jong en Charlie Fischer raken na een lange tijd om elkaar heen te draaien op slag verliefd op elkaar. Uiteindelijk komt het tot een huwelijk. Alleen helaas krijgt Charlie een affaire met Riks broer Danny, waardoor het huwelijk al snel onder spanning komt te staan.

Rutger Goedhart & Laura Selmhorst
Laura Selmhorst is op slag verliefd als ze Rutger ziet. Echter heeft Rutger andere plannen. Als de twee besluiten te trouwen loopt het mis, als Laura op de bruiloft hoort dat Rutger haar en al haar vrienden heeft bedrogen met zijn project.

Noud Alberts & Nina Sanders
Nina en Noud hebben een moeilijke liefdesgeschiedenis. Als Noud Nina ten huwelijk vraagt, krijgt hij snel daarna een ongeluk waarbij hij zijn geheugen verliest. Hiermee herinnert hij ook niet meer dat hij zou trouwen met Nina. Gelukkig blijkt al snel dat Noud’s geheugen steeds meer terugkomt. Hij wordt opnieuw verliefd op Nina en vraagt haar nogmaals ten huwelijk. Noud en Nina trouwen op het strand en geven hun huwelijksfeest in een grote tent.

Bing Mauricius & Sjors Langeveld
Bing en Sjors kunnen door een tragisch ongeluk van Sjors niet trouwen. Toch willen de twee dolgraag trouwen en dat gebeurt dan ook in het ziekenhuis net voordat Sjors voor therapie naar Zwitserland gaat. Ook Wiet is bij het huwelijk van haar zus. Bing en Sjors lijken dolgelukkig.. Maar hoe lang het geluk zal duren is altijd de vraag bij deze twee.

Ludo Sanders & Janine Elschot
Ludo en Janine zijn nu al zo vaak getrouwd, dat niet iedereen enthousiast is als de twee gaan trouwen. Het huwelijk van de twee loopt in het honderd als Amy de stallen opblaast omdat ze jaloers is op Nina en Nina zich daar op dat moment bevindt. Toch besluiten de twee het nog een keer te proberen. Op 6 juli 2012 hebben Ludo en Janine een besloten huwelijk in hun eigen woonkamer. Na nog geen jaar vraagt Ludo een scheiding aan.