In dit jaar werd het lichaam van een dode Marc de Waal gevonden, hij was op dat moment leeraar aan het Lorentzcollege. Hij raakte in opspraak om dat de leeraar een affaire kreeg met een leerlinge van het Lorentzcollege. De 34 jarige leeraar werd door de politie bij aankomst aangetroffen met een schaar in zijn rug. De politie heeft deze moordzaak in onderzoek en er werd bij zijn huis onmiddelijk een verzamelplaats met bloemendekens. Op het Lorentzcollege kwamen steunbetuigingen binnen en de leerlingen reageerde geschokt op het overlijden van hun ‘leerkracht’.

De eerste verdachte was zijn minares Annette van Thijn, die werd aangehouden door Rechercheur Franssen. De motie was dat Annete Marc voor het laatst had gezien, maar zij bleek op dat moment een alibi te hebben. Peter Kelder heeft dit bevestigd, zij hebben de avond samen doorgebracht.

Al snel zat de politie op een nieuwe spoor en er was snel weer een verdachte Francien de Waal, de vrouw van Marc de Waal. De motief van deze verdachte is dat er jaloezie in het spel zat en die dreven haar tot deze daad.

Geef een reactie