Seizoen 1

In deze cliffhanger zien we hoe Simon Dekker overboord slaat tijdens een middagje zeilen. Hij wordt vervolgens meegesleurd door de stroming, waarna hij onder water verdwijnt. De politie zet nog een reddingsactie op poten, maar het mag niet meer baten: Simon wordt doodverklaard. Daniel heeft het erg moeilijk met de dood van zijn goede vriend en stort zich dan ook volledig op zijn werk. Wanneer hij op een middag langsgaat bij de woonboot van zijn vriendin Joke Nieuwkoop, ziet hij plotseling Simon lopen. Daniel is verbijsterd: leeft Simon dan toch nog?

Seizoen 2

Dat seizoen zien we hoe Frits van Houten en Herman Hoogendoorn een listig plan bedenken om Martine een hak te kunnen zetten: ze doen net alsof Frits zijn vader Herman heeft vermoord. Martine is namelijk voortdurend aan het stoken geweest tussen Frits en zijn vader, waardoor ze hoopt dat Frits zo erg doorslaat in zijn haat jegens Herman, dat hij hem vermoord. Frits’ plan loopt echter in het water als Arnie plotseling binnenkomt en de revolver uit zijn handen pakt. Net op dat moment komt Martine Hafkamp binnen, die verbijsterd reageert op het ‘lijk’ van Herman. Want is Arnie echt degene geweest die Herman heeft vermoord?

Seizoen 3

In het derde seizoen ontdekt Helen Helmink dat haar oud-leerling Peter Kelder haar doodgewaande zoon is. Helen was namelijk in de jaren zeventig zwanger raakt van de politicus Rolf Huygens, maar deze wilde niet dat zijn vrouw Agaath erachter zou komen dat hij haar ontrouw was geweest en daarom besloot hij het kindje direct na de geboorte weg te geven aan Willem en Gerda Kelder. Helen dacht echter dat haar kindje dood was geboren en is dan ook verbijsterd als ze ontdekt dat Peter haar zoon is. In de cliffhanger van dit seizoen vertelt Helen Peter de waarheid: hij is haar biologische zoon. Hoe zal Peter gaan reageren?

Seizoen 4

In het vierde seizoen beloven Arnie Alberts en Roos de Jager elkaar eeuwige trouw. Hun huwelijksfeest loopt echter op een groot drama uit: Robert Alberts betrapt zijn vrouw Laura Selmhorst hevig zoenend met zijn behandelend arts Tessel van Benthem en Helen zakt in elkaar nadat Koen Heeze haar insuline heeft toegediend. Koen doet zich namelijk voor als de nieuwe vriend van Helen, maar is in werkelijkheid een handlanger van Martine Hafkamp die er alles aan doet om Helen het leven zuur te maken. Zal Helen bezwijken aan de insuline en is Laura echt lesbisch geworden?

Seizoen 5

In het vijfde seizoen raakt Laura Selmhorst volledig over haar toeren als ze ontdekt dat Stan Nijholt een relatie is begonnen met Linda Dekker. Laura is namelijk nog steeds verliefd op Stan en baalt dan ook verschrikkelijk van hun affaire. Ze besluit bij Linda langs te gaan in hotel de Rozenboom, waar er vervolgens een woordenwisseling tussen de dames ontstaat. Uiteindelijk loopt hun ruzie zo ernstig uit de hand dat ze elkaar te lijf gaan met een mes. Hevig bloedend zakken de twee dames in elkaar. Zal Stan op tijd komen om zijn maitresses te redden van een gruwelijke dood?

Seizoen 6

In het zesde seizoen verblijft Arnie Alberts samen met zijn vriendinnetje Linda Dekker op een luxe jacht. Het noodlot slaat echter toe wanneer de boot omslaat en zowel Linda als Arnie onder water verdwijnen. Linda weet zichzelf te redden, maar van Arnie ontbreekt ieder spoor. Zal Arnie alsnog boven water komen of zal hij ter plaatse sterven aan de verdrinkingsdood?

 

Seizoen 7

In het zevende seizoen komt Eveline van Wessem om het leven bij een autobomaanslag. Daniel wordt verscheurd door verdriet, vooral omdat hij weet dat de bom voor hem bedoeld was. Wanneer hij oog in oog staat met de moordenaar van zijn vriendin op het dak van een groot gebouw, slaan bij Daniel alle stoppen door. Onno Wassenaar probeert Daniel te ontwijken, maar struikelt hierbij over het stoepkrijt van de kleine Guusje Balk, waarna hij van het dak afvalt. Iedereen denkt dat Daniel verantwoordelijk is voor de val van Wassenaar en dit zorgt ervoor dat Daniel in een depressie belandt. In de cliffhanger van seizoen 7 wil hij er een einde aanmaken en besluit hij van een flatgebouw af te springen. Eenmaal klaar om er een einde aan te gaan maken, verschijnt Suzanne Balk plotseling ten tonele. Ze probeert er alles aan te doen om Daniel ervan te weerhouden om te springen, maar deze is vastberaden: hij trekt het leven in Meerdijk niet meer. Eenmaal op het randje van het pak ontstaat er een woordenwisseling tussen de twee, waarna Suzanne Daniel vastgrijpt. Dit had ze beter niet kunnen doen: beiden verliezen hun evenwicht en het ziet er naar uit dat ze beiden naar beneden zullen gaan vallen. Zullen de twee dit incident weten te overleven?

Seizoen 8

In het achtste seizoen trouwt Julian Verduijn met het Poolse 06-meisje Alexandra Popescu, om haar zo een verblijfsvergunning te kunnen bezorgen. Zijn vriendinnetje Jessica voelt zich gepasseerd en besluit naar Parijs te vertrekken op de dag van het huwelijk. Julian besluit de plechtigheid toch door te zetten en geeft Alexandra dan ook zijn ja-woord. Maar nog voordat Alexandra hem eeuwige trouw kan beloven, komt haar baas Joop Zwart binnen die vervolgens in de wilde weg begint te schieten. Dit heeft dramatische gevolgen: zowel Julian Verduijn, Robert Alberts als Alexandra Popescu zijn geraakt. Wie zal dit afschuwelijke tafereel weten te overleven?

Seizoen 9

In het negende seizoen wordt Nina ontvoerd door de maffiafamilie Oliviero. Ludo heeft zich namelijk ingelaten met deze corrupte familie en dat komt hem duur te staan. Hij spreekt met hen af in de haven, waar hij in ruil voor een hoop losgeld zijn dochtertje terug zal krijgen. Janine gooit echter roet in het eten door Stefano Oliviero, die later de zoon van Ludo zal blijken te zijn, bewusteloos te slaan. De overige Oliviero’s raken in paniek en ontvoeren nu ook Janine Elschot. Ludo weet niet wat hij ziet: is hij nu zowel zijn dochtertje als zijn vrouw kwijt?

Seizoen 10

In het tiende seizoen trouwen Bowien Galema en Stefano Sanders. Iets wat Ludo totaal niet verkroppen. Hij besluit de twee dan ook achterna te reizen tijdens hun huwelijksreis naar Finland. Hier komt het tot een confrontatie tussen Ludo en Bowien, die vervolgens Ludo inlicht over het slippertje van Janine en Stefano. Ze noemt Lucas hiervan het levende bewijs. Ludo dreigt vervolgens Bowien iets aan te gaan doen, waardoor Bowien naar achteren deinst. Dit had ze beter niet kunnen doen: ze verliest haar evenwicht en dreigt van een bergcliffhanger af te vallen. Ludo staat voor een moeilijke keuze: helpt hij zijn aartsrivale Bowien Galema of jaagt hij haar de dood in?

Seizoen 11

In het elfde seizoen lopen de emoties hoog op. Jef Alberts en Barbara Fischer liggen namelijk in scheiding, maar ze blijken allebei nog zielsveel van elkaar te houden. Ook Sylvester Koetsier en Charlie Fischer verklaren elkaar opnieuw de liefde. Daarnaast belandt Gijs Bentz van den Berg in bed met de slinkse Cleo de Wolf, beleven Robert Alberts en Laura Selmhorst een romantische avond samen én slaat de vonk tussen Anita Dendermonde en Rik de Jong opnieuw over. Zullen deze relaties ook nog standhouden in het nieuwe seizoen?

Seizoen 12

In het twaalfde seizoen staat de bruiloft van Ludo Sanders en Janine Elschot centraal. Althans, het was de bedoeling dat deze twee zouden gaan trouwen in de slotaflevering van seizoen twaalf. Sophia Sanders – de gestoorde ex van Ludo – is echter teruggekeerd en heeft Janine levend begraven in het nabij gelegen bos van huize Sanders. Zijzelf heeft een metamorfose ondergaan en neemt tijdens de plechtigheid de plek van Janine in. De twee geven elkaar het ja-woord, maar hoelang zal het duren voordat Ludo de waarheid zal ontdekken? Ondertussen staat Janine doodsangsten uit en wordt Rik de Jong gearresteerd tijdens zijn huwelijksreis naar Singapore. Er wordt namelijk drugs gevonden in de tas van Rik, die hij heeft meegesmokkeld om zo de schulden van zijn zoon Job Zonneveld af te kunnen lossen. Zal Rik zich uit deze benarde situatie weten te redden?

Seizoen 13

In het dertiende seizoen lopen de gemoederen hoog op tussen Barbara en Valerie Fischer. Na hun zoveelste ruzie is Charlie het helemaal beu en loopt ze kwaad weg. Barbara voelt zich schuldig, maar ze wil koste wat kost voorkomen dat Charlie de waarheid te weten komt over het feit dat niet zij, maar Valerie haar biologische moeder is. Vlak na Charlie’s geboorte heeft Valerie haar kindje namelijk afgestaan aan Barbara Fischer, omdat ze dacht dat ze niet in staat zou zijn om goed voor het kindje te kunnen zorgen. Tijdens het weglopen slaat het noodlot toe: Robert – die onder invloed is van coke – rijdt Charlie namelijk aan, waarna ze in de berm belandt. Gelukkig is Valerie snel terplaatse, maar deze vreest voor het leven van haar dochter. Tijdens het wachten op de ambulance vertelt Valerie haar de waarheid over wie haar biologische moeder is. Barbara hoort alles en is bang dat ze haar dochter voorgoed kwijt zal zijn. Heeft Barbara gelijk en zal Charlie na het ontdekken van dit geheim écht niets meer met Barbara te maken willen hebben?

Seizoen 14

In het veertiende seizoen breekt er brand uit in de kelder van Scala. Nina Sanders, die op dat moment gegijzeld werd gehouden door Isabella Kortenaer in Scala, weet tijdens de brand te ontsnappen. De rest zit echter gevangen in de vlammenzee. Het is namelijk ontzettend druk in het pand, omdat de vrienden van Benjamin een feestje voor hem hebben georganiseerd om hem zo duidelijk te kunnen maken hoeveel ze van hem houden. Iedereen raakt dan ook in paniek als de eerste vlammen de bovenetage bereiken. Zal de vriendengroep de brand weten te overleven?

Seizoen 15

In het vijftiende seizoen heeft Stefano Sanders het helemaal gehad met zijn broertje Nick. Hij kan het namelijk maar niet verkroppen dat Nick zijn plek binnen Sanders INC heeft ingenomen en zint dan ook op wraak. Yasmine raakt in paniek als ze hoort dat Stefano van plan is om Nick aan te gaan rijden en stapt dan ook bij hem in de auto om hem hiervan te kunnen weerhouden. In de haven van Meerdijk gaat het echter helemaal mis: Stefano rijdt Nick inderdaad aan, maar zijn auto belandt vervolgens in het water. Yasmine en Stefano vechten voor hun leven, terwijl Ludo onderweg is naar de haven. Zal hij op tijd komen om de twee te redden van een afschuwelijke dood?

Seizoen 16

In het zestiende seizoen beramen Sjors Langeveld, Robert Alberts, Morris Fischer, Bing Mauricius en Nick Sanders een plan om Ludo voorgoed het zwijgen op te leggen. Bij één van hen zit de haat tegen Ludo zit echter zo diep, dat hij of zij dit plan ook daadwerkelijk uitvoert. Deze persoon verwisselt namelijk de losse flodders van de revolver van het moordspel voor echte kogels, waardoor Janine in de cliffhanger van dit seizoen haar man neerschiet. Hevig bloedend zakt Ludo in elkaar. Zal hij de avond van het moordspel overleven? En wie heeft de kogels verwisseld?

Seizoen 17

In het zeventiende seizoen geven Florien Fischer en Nina Sanders een groot feest in het Archeon ter ere van het behalen van hun schooldiploma. Hun feest eindigt echter in een drama als topcrimineel Vadim Kadar plotseling opduikt en iemand in een Centurionpak neersteekt. De grote vraag is echter: wie is degene die door Vadim is neergestoken? Jack van Houten en Bing Mauricius dragen namelijk allebei exact hetzelfde pak. En zal degene de steekpartij wel weten te overleven?

Seizoen 18

In het achttiende seizoen nemen we na een emotionele scène tussen de geliefdes Robert en Laura afscheid van Robert. Hij gaat in Tokyo wonen. Rik en Anita gaan trouwen, maar Anita’s ex-geliefde Dennis kan dit niet verkroppen. Hij duwt in een dronken bui Rik en de zwangere Anita van het balkon van De Rozenboom. Gilbert heeft Floris’ dochter Vicky gevangen genomen en ook Barbara zit in hetzelfde schuitje doordat ze een helpende hand wou uitsteken. Floris moet drie ton neerleggen om zijn dochter en Barbara terug te zien. JJ ligt in het ziekenhuis en heeft bloed nodig van iemand die dezelfde bloedgroep heeft. Charlie moet Nick zo ver zien te krijgen dat hij bloed geeft. Maar hierdoor moet ze hem wel de waarheid vertellen over de babyverwisseling. Hoe zal Nick reageren op het feit dat JJ eigenlijk zijn eigen zoon Valentijn is?

Seizoen 19

Ludo kan het niet aanzien hoe gelukkig Jack en Janine samen zijn. Alles wordt hem te veel en hij vrijt in een opwelling met Lies de Weerdt, de revalidatie-arts van zijn dochter Nina. Ondertussen heeft een mannetje van Ludo materiaal gevonden om Jack ten onder te laten gaan. In de rechtzaal beslist de rechter dat Bing voor een half jaar, met drie maanden voorwaardelijk de cel in moet, wegens nalatenschap en valsheid in geschriften. Hij neemt hiermee de straf van Lorena op zich. Als Bing wordt opgesloten speelt zijn claustrofobie op. Nick draait helemaal door als Maxime na alles wat ze hem heeft afgepakt er ook voor heeft gezorgd dat Nick zijn zoon Valentijn niet meer kan zien. Hij zoekt haar op in het zwembad van huize Sanders en dat leidt tot een worsteling in het zwembad. Niet veel later drijft het lichaam van Maxime in het water. Heeft Nick Maxime vermoord?

Seizoen 20

Sjors en Lorena worden gegijzeld op de boot van Jack, die inmiddels is afgemeerd en midden op een meer dobbert. Terwijl Sjors begint te bevallen, weet Lorena de gijzelneemster te overmeesteren. Vervolgens komt de bevalling los. Terwijl Jack, Bing en Danny op zoek gaan op het water naar Sjors en Lorena, bevalt Sjors van haar eerste kindje. Het is een meisje. Inmiddels zijn Danny en Bing op het dek gekomen. Dan brandt de grote vraag. Van wie is het kindje? Van Bing of Danny?!

Seizoen 21

Jef is al wekenlang van de aardbodem verdwenen. Laura doet er alles aan om erachter te komen waar Jef is. Wiet is jaloers op Nina, die gaat trouwen met Noud. De jaloezie drijft Wiet tot het uiterste en ze belandt op de bruiloft en schiet op Nina met het pistool van Jack. Janine weet echter voor Nina te springen. De tent, waarin het feest plaatsvindt staat op instorten. Wie overleeft het drama..?

Seizoen 22

Ludo en Janine gaan eindelijk trouwen. Op de bruiloft laat Maxime echter doorschemeren dat hun geluk niet voor lang zal zijn. Nuran vertelt Rik dat ze verliefd op hem is, maar Rik wil verder met Yvon. Lucas daagt Bilal uit en dat loopt uit op een kus tussen de twee jongens. Nina heeft met Mike gezoend en Noud kan dit niet langer aan. Hij vertrekt en Nina stort zich in de armen van Mike. Bing is woedend dat Jack ervoor gezorgd heeft dat Sjors bij hem weg is, nadat hij vreemdging met Aysen. Lorena staat ondertussen op het vliegveld om naar Australië te gaan en hoopt dat Jack met haar mee zal gaan. Jack besluit uiteindelijk mee te gaan en gaat op weg naar het vliegveld, terwijl Bing net dezelde straat inrijdt met de auto. Bing geeft extra gas en rijdt met een rotvaart op Jack af. Sjors ziet hoe haar man haar broer aanrijdt. Tim vertelt door de telefoon dat hij nog even wacht met het bekend maken van zijn ware identiteit. Wie is Tim?

Seizoen 23

seizoen23Rikki en Wiet zijn zenuwachtig voor hun eerste solo sprong, maar er zit Wiet nog meer dwars; het feit dat Noud wederom Nina boven haar verkiest. Inmiddels haar ze Nina uit de grond van haar hart. Nina is woest op Noud, hij heeft haar verraden tijdens de voogdijzaak om Nola en omdat hij is vreemdgegaan met Wiet. Daarnaast is ze ook bang dat haar grootste nachtmerrie werkelijkheid wordt: Mike die haar dochter Nola afneemt. Maxime houdt de groep nauwlettend in de gaten, ze vreest dat het uit de hand gaat lopen. Tussen Rik en Nuran loopt het ook niet goed, Rik doet er alles aan om Nuran te herenigen met haar zus Aysen, maar dan nodigt Aysen zichzelf uit… Bing gaat ook mee, maar zijn hoofd staat er totaal niet naar, in een woedeaanval heeft hij Monica verwond, omdat Aysen heeft zitten stoken in hun relatie.
Wat een gezellige dag had moeten worden verandert langzaam in een nachtmerrie…

Seizoen 24

Bing en Tim worden ongerust als Sjors niet bereikbaar is en gaan haar zoeken. Tijdens zijn zoektocht krijgt Tim steeds meer het gevoel dat zij in groot gevaar is. Zijn rivaal Bing vindt haar uiteindelijk in het water. Is hij op tijd om haar te redden van een dramatische aanslag op haar leven?

Antons vechtlust om Rikki’s leugen te ontkrachten slaat om in onmacht als Sjoerd hem afwijst op het moment dat Anton zijn zoon het hardst nodig heeft. Ook Tim keert zich tegen Anton. Beide zonen weigeren in zijn onschuld te geloven. Laat zijn hele gezin hem nu vallen of is er nog iemand binnen de familie Bouwhuis die in Antons onschuld gelooft of staat hij er nu helemaal alleen voor?

Maxime, die al tijden een groot geheim met zich meedraagt, moet tegen haar wil Vincent confronteren met de waarheid. Want als zij niet zelf ‘haar’ verhaal doet, zal iemand anders dat voor haar doen. Welke impact heeft het op Nina en Vincent als Maxime’s geheim uitkomt. En wat zijn de gevolgen voor Maxime’s positie binnen de familie Sanders?

Nuran heeft inmiddels het vertrouwen in iedereen verloren. Aysen wil echter de band met haar zus herstellen. Komt het ooit nog goed tussen de twee zusjes die voorheen onafscheidelijk waren?
Ondertussen doet Lorena een ontdekking waarmee ze Ludo chanteert. Ze komt daardoor terecht in een levensgevaarlijke valstrik. Is er voor haar nog een uitweg?

Seizoen 25

Nu Nina en Bing aan iedereen verteld hebben een stel te zijn, blijken de reacties nogal uiteenlopend. Janine en Sacha zijn blij voor Nina, maar Lucas kan Nina’s keuze totaal niet begrijpen. Ludo doet voor zijn oogappel zijn best om Bing een kans te geven en nodigt hem uit op een dagje kleiduivenschieten. Bing gelooft helemaal niets van Ludo’s toenaderingspoging maar gaat toch op de uitnodiging in. Al snel blijken de twee mannen niet tot elkaar te kunnen komen. De gemoederen lopen zo hoog op dat één van de twee het er misschien wel niet levend vanaf brengt.

Wanneer Vincent inziet dat Maxime en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten.

Lucas organiseert in Boks een afscheidsfeest dat zo gigantisch uit de hand loopt, dat de chaos niet te overzien is. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen…