Naam: Georgette ‘Sjors’ Langeveld (ook bekend als Wendela Hafkamp)
Acteur: Isabella van der Wulp (9 januari 1996 t/m 21 maart 1996), Inge Schrama (15 mei 2003 t/m heden) en Sanne Langelaar (16 april 2013 t/m 17 mei 2013)

Woning: Huize De Jong
Werk: –

Burgerlijke stand: Vrijgezel

Vader: Frits van Houten
Moeder: Martine Hafkamp
Adoptievader: Theo Langeveld
Adoptiemoeder: Carla Langeveld
Broer: Jack van Houten
Zus: Wiet van Houten
Adoptiebroer: Abel Langeveld
Dochter: Lana de Jong
Grootvader: Herman Hoogendoorn
Grootmoeder: Augusta van Houten
Overgrootvader: Klaas van Houten
Overgrootmoeder: Petronella van Houten

Huwelijken:
Bing Mauricius (2006-2007, 2012)
Tim Loderus (2015-2016)

Liefdes:
Morris Fischer
Milan Alberts
Bing Mauricius
Nick Sanders
Danny de Jong
Mike Brandt
Tim Loderus

Vrienden: Janine Elschot

9 comments on “Sjors Langeveld

 1. Dit reactie is naar inge(sjors langeveld) jij moet eens keertje een relatie aan gaan met Thijs Kramer. Dat zou wel een leuke set zijn, en daarna ga je rikki daarmee lastig vallen. En dan ga jij dan in de gevangenis dat zou leuk zijn op dat moment oh ja, en u moet toe geven naar Thijs dat jij die moord hebt gedaan op zijn zusje Sasha Kramer, ik wil graag zien hoe thijs daarop reageert.

 2. Hallo,

  In de aflevering van afgelopen donderdag 28 december had Sjors een witte kanten blouse aan. Graag zou ik willen weten van welk merk dit is en in welke winkel de blouse te koop is?

 3. Inge Schrama heeft GTST definitief verlaten, dit kan je zien na aanleiding van de begin castfoto’s deze zijn veranderd en Inge is verdwenen en nu staat de nieuwe Sjors samen met Amir op de foto, heel erg jammer

 4. Ik heb al gereageerd op je reactie op die andere site, waar de nieuwe castfoto’s in de nieuwe leader die te zien zijn en op de TV vanaf 19 februari a.s.

  Voor de andere fans hierbij mijn reactie (ietwat aangepast) nogmaals:

  ik trek die conclusie niet zo snel. Dat Inge Schrama definitief GTST heeft verlaten.
  Inge Schrama heeft een burn-out en daar ben je niet zo snel van opgeknapt. Kun je geruime tijd mee uit de running zijn.

  Verder is de huidige (oude) leader van 25 september 2017, dus slechts 4 maanden oud. Deze kan dus over 4 maanden weer geheel anders zijn.

 5. @Peter, dit is een stukje uit een artikel, geplaatst op en afkomstig van de GTST.NL site:

  Regelmatig krijgen wij vragen over de situatie van Inge Schrama. Vooralsnog focust Inge zich op haar herstel en is de situatie voor GTST ongewijzigd. We zijn heel blij dat Melissa Drost haar de komende tijd wil blijven vervangen in de rol van Sjors Langeveld. Daarom is zij te zien in de update van de huidige GTST-leader.

  Bron GTST.nl en Gepubliceerd op 12 februari 2018

 6. Dit is niet onaardig bedoeld maar ze hadden Sjors beter uit de serie kunnen schrijven, eventueel (wegens Inges plotselinge vertrek) met behulp van een vervangster.

  Zoals het nu is vergelijk ik telkens weer de huidige Sjors met de vorige en dat valt in het nadeel uit van de nieuwe Sjors.

  Melissa hebben ze waarschijnlijk gecast op oppervlakkige uiterlijke gelijkenis (blond lang steil haar en ongeveer dezelfde leeftijd) maar verder mist ze de schoonheid uitstraling en persoonlijkheid van haar voorgangster. Waarmee ik niet wil zeggen dat ze geen goed actrice is; alleen niet voor deze rol.

  Ik zou Sjors er dus uitschrijven en alleen laten terugkeren als Inge weer wil spelen. Ik zou er niet op wachten.

Geef een reactie