Naam: Nuran Baydar
Actrice: Toprak Yalçiner (25 januari 2012 t/m 2 juli 2014)

Woning: Huize De Jong
Werk: Kapster Lorena’s

Burgerlijke stand: Vrijgezel

Vader: Murat Baydar
Moeder:
Elif Baydar
Zus:
Aysen Baydar

Huwelijken:
Rik de Jong (2013-2014)

Liefdes:
Danny de Jong
Bilal Demir
Rik de Jong

Vrienden:
Lorena Gonzalez, Rik de Jong, Nina Sanders

51 comments on “Nuran Baydar

 1. Nuran en Aysen zijn allebei gewoon heel goed! Voor de zoveelste keer!

  Dilan speelt dit alleen he! En zij speelt deze rol ontzettend goed!
  Zo ontzettend triest dat mensen zo praten! Net zoals Bing Waar jullie over liepen te zeiken!

  MENSEN BING EN AYSEN SPELEN DIT HEEL ERG GOED!
  BEVALT HET JULLIE NIET GA DAN NIET KIJKEN EN NIET ZEUREN
  BAH WORD DAAR ZO BEROERD VAN!

  mvg Sas

 2. Hallo Malika!

  Ja dat zijn die meiden zeker!
  Ik vind ze heel goed acteren! En mensen die zo lopen te zeiken,
  Zijn zelf waarschijnlijk erg jarloers omdat ze het gewoon goed doet!
  En Anders zijn ze gewoon geen ECHTE fan!

  zo is het toch !

  Jij snapt het tenminste!

  Groetjes sas!

  1. Nuran vind ik een leuke rol hebben!

   Maar ik wil even reageren op jouw commentaar.. Je hoort mij niks zeggen over dat ze niet kunnen acteren, dat kunnen ze wel, mij hoor je alleen praten over hun personages..
   In het echte leven,, als ik een persoon als Bing of Aysen tegen kom, zullen nooit mijn vrienden worden. Ik hou gewoon niet van achterbaks gedoe. Ik vind dat je mensen met respect moet behandelen en niet als een stuk vlees. In de serie krijg ik ook steeds de kriebels van Bing of Aysen (Niet vanwege hun acteerprestaties maar vanwege het karakter van hun personages..)
   Maar ondanks dat, maakt het de serie wel spannend.. Het is juist de bedoeling dat mensen zo praten over hun.. Zo krijgt GTST de aandacht die ze nodig hebben om mensen te laten kijken..

   Dus als ik jou zo hoor, vind je mij jaloers omdat ik deze twee personages niks vind, en ben ik geen echte fan? Dit vind ik een belachelijke uitspraak.. Alle andere personages vind ik wel leuk om naar te kijken,, daarom kijk ik ook iedere dag.. Maar dat maakt mij toch niet minder fan? Ik vind het heerlijk om naar gtst te kijken..

   En ben ik jaloers op hun? Waarom zou ik jaloers zijn? Omdat ze goed kunnen acteren? Als dat zo was, dan zou ik op alle acteurs van gtst jaloers moeten zijn en dat is niet zo..

   Maarja;)

   Een fijne dag nog

 3. Ik reageer ff op de naam van me vriendin namelijk sorry haha!
  Ben nu bij haar en ze had de site ervoor staan hahaa!

 4. De rol van Nuran vind ik echt super leuk (de verhaallijnen ook)!! Ze acteert ook erg goed! Aysen vind ik een veeeeeell minder leuk personage….

 5. Dat mensen niks hebben met bijv. Nuran, of Bing.. Is het probleem niet. Maar dat zijn personages uit een serie wat geschreven is.

  Het is een karakter wat bedacht is, dat hun zo zijn in de serie, betekend niet dat ze ook zo in het echt zijn.

  Het maakt het spannender, tuurlijk kan je denken van: ‘Bah! Wat een klootzak!’, of wat dan ook. Maar sommige mensen gaan d’r ook HÉÉL diep in.

  1. Mijn god.. Na al deze reacties geeezln te hebben, begin ik echt te twijfelen aan wat voor een IQ mensen hebben, zo achterlijk en triest namelijk. Hoezo mensen kunnen gewoon niet accepteren dat er gekleurde’ mensen acteren in GTST, wat voorheen ook gewoon gebeurde? Hoezo mensen kunnen niet hebben dat deze twee mooie dames toevallig een Turkse achtergrond hebben? Ja, ik herhaal: TURKSE ACHTERGROND. Zij zijn nog steeds Nederlanders hoor, misschien wel meer dan de meeste van jullie! En laten we eerlijk zijn: als er geen mensen met een buitenlandse achtergrond in Nederland waren geweest, dan hadden wij geen cultuur, dan hadden wij geen diversiteit en verschillende nationaliteiten gehad waar wij eigenlijk trots op moeten zijn.Peh, en dan zeuren dat er vast geen Nederlanders spelen in Turkse series. Mag ik diegenen de vraag stellen hoe vaak zij uberhaupt een Turkse serie hebben gekeken? En dan nog eens gezeur over het feit dat er geen Nederlanders wonen in Turkije. WHAHA hoezo ik heb geen verstand van zaken? Bel het Nederlandse Consulaat in Istanbul en stel je vraag maar hun, zij zullen je vast en zeker goed te woord staan Met feiten!Ow ja, mensen zeuren dat deze twee dames wazig acteren en bitchy of wat dan ook zijn. God o god, jullie zijn BITCHY door niet in te zien en te beseffen dat dit gewoon een rol’ is welke is vastgesteld in een scriptie. Dan mag ik hopen dat jullie toch wel een beetje slim zijn om te begrijpen dat dit niet hun ware aard en karakter is:) Pff..Enige wat ik nog kan toevoegen is aan veel bekrompen mensen: Get a life, please:) Ik kom gewoon woorden te kort voor sommige mensen, zo waardeloos is het gewoon! Wat zeg ik dan: waardeloze mensen moet je gewoon in hun waarde laten

   1. ben het met je eens waarom zou iemand op het persoon reageren ik vindt dat het hastikke goed doen wat maakt het uit dat ze een turkse achtergrond hebben

 6. Haar personage is behoorlijk naïef voor deze tijd. Net een klein kind. Of bestaan zulke naïevelingen nog in deze tijd?

 7. Dus als je een personage of actriece niet zo leuk vind dam ben je jaloers? Die redenering vind ik werkelijk nergens op slaan. En waarom kun je geen ‘fan’ zijn die ook commentaar heeft op de serie? Moet je altijd alles leuk en geweldig vinden? Ook dit vind ik nergens op slaan. En dingen zoals ‘probeer zelf maar eens te acteren’ slaan helemaal nergens op (ik weet niet of dat hier stond of bij de bio van aysen) want deze mensen krijgen hiervoor betaald! Het is hun baan! Vaak zijn ze er zelfs voor opgeleid. Mogen we dan niet verwachten dat ze het ook een beetje kunnen? Gr

 8. Ik vind de rol van Nuran de serie juist een frisse ’touch’ geven. Was voorheen een GTST hater maar sinds kort een trouwe fan! Aysen vind ik te gespeeld over komen. Dat is gewoon mijn mening maar het heeft ook wel weer wat. Toch? In ieder geval keep up the great job!

 9. Nuran is echt een schatje:P. Ik vind Nuran zéker geen extremist. Haar oren zijn bv te zien. Verder draagt ze van die jurkjes waarvan de stof van haar handen doorzichtig is. Ze is erg modern. Ze heeft een leuk karakter. Ze gaat niet met Rik niet alleen om het geloof, het zijn 2 verschillende culturen, mengen is gewoon moeilijk. Maar ik ben bijna zeker dat ze iets gaan krijgen. Of Nuran doet haar hoofddoek af, of Rik wordt Moslim.

 10. Ik vind haar een leuke personage, een twijfel persoon, brengt wat leven in de brouwerij van wordt het wel wat met Rik of niet..
  Wel heb ik iedere keer de neiging om mijn hand door de beeldbuis te doen om die hoofddoek eraf te halen.. Zo benieuwd wat voor haar ze heeft, maar hier op de foto zie ik het en vind het dood zonde 😉

 11. Whahah wat een gedoe….
  Het punt is gwn, ze kunnen allebei super acteren.
  Alleen aysen heeft een stom personage das nou eenmaal zou, dat heet acteren
  En maakt het spannend.
  Ik vind het wel raar dat je hierom discussies gaat maken, het is een serie en iedereen kijkt ernaar op z’n eigen manier.
  Dus iedereen mag zn eigen mening geven, aysen is misschien een bitch maar dillan helemaal niet.
  En nuran is misschien super naief maar toprak helemaal niet.
  En als een karakter je niet bevalt ben je niet jaloers dat is het ‘m juist je leert de karakters kennen in gtst en kiest zelf wie je leuk vind, maar je moet niet vergeten dat het in real life ook gewoon mensen zijn die hun dingen doen.
  Besteed je tijd gewoon niet aan discusies, daar word je alleen maar moe van (zoals ik want ik kom alleen maar op deze site omdat ik ziek ben en me verveel)
  Doeii

 12. nuran is zeker weten mijn favorite personage uit gtst , vooral omdat ik zelf moslima ben en ik het super leuk vind om nu iemand met een hoofdoek in me favorite soap te zien xx

 13. Ik bn jaleesa (13 jaar)

  En Nouran als je dit leest je hebt echt zulk mooi haar! Ik hb ook donkere krullen maar het pkuist soms heel erg, dus mijn vraag is: wat voor producten gebruik je en waar laat jij je haar knippen? Xx

 14. Ze past bij Rik. Ze moet niet met Bilal trouwen. Ik denk dat Nuran zelf nee zegt en het opbiecht. Of Bilal zegt nee en zwijgt de reden?

 15. hooi ik ben de allergrootste fan van gtst ik kiijk het nu 3 jaar en ik vind t super ik heb ook alle oude filmpjes van vroeger op youtube terug gekeken, ik vind Bing echt een iritante kwal maar hij speelt het wel goed. En ik vind Aysen ook vervelend. En Nuran moet de goeie keus maken ze moet met Rick verder en Bilal met Lucas..

  1. Jezelf de ‘allergrootste’ fan noemen slaat nergens op. De één is meer fan dan de ander, maar dat neemt niet weg dat iemand zich dan de allergrootste fan kan noemen. Er zijn mensen die al vanaf het begin dat GTST bestaat kijken. Die zijn echt niet minder fan dan jou met je 3 jaar meid. En nee, ik zeg ook niet dat jij minder fan bent dan hun. Aangezien je waarschijnlijk ook nog niet 18 o.i.d. bent begrijp ik dat je niet alles hebt kunnen volgen.

   1. wajoo eline doe ff normaal iedereen mag zelf zeggen en hoe zielig ben je als je als 18 plusser tegen zo’n meid te gaan praten, denk na!

 16. @eline je hoeft niet zo raar te doen ik heb ook de eerste de tweede de derde…aflevering van gtst gewoon gekeken alleen op youtube ik ben namelijk 12 geen 18 idd. maar je hoeft niet zo te reageren ik vind gtst gewoon super leuk en als jij t niet leuk vind dat ik mezelf de allergrootste fan noem heb je pech. je kan ook een grote fan zijn als je geen 18 bent doeiii

 17. eline je hoeft niet zo raar te doen ik heb ook de eerste de tweede de derde aflvering van gtst gewoon gekeken alleen op youtube ik ben namelijk 12 geen 18 idd maar je hoeft niet zo te reageren ik vind gtst gewoon super leuk en als jij t niet leuk vind dat mezelf de allergrootste fan noem heb je pech je kan ook grote fan ziin als je geen 18 bent doeiii ik heb alleen niet al die 5000 afeveringen terug gekeken van begin af aan want 20 jaar geleden herkende ik natuurlijk niemand iedereen speelt gewoon hartstikke goed gtst het is alleen het personage die soms gewoon behoolijk f cked is

 18. maarten wordt weer opgezocht ( is zogenaamd verdwenen) alles komt uit wat betreft janine , en maxim is voor de tweede keer banroet

 19. Lieve Nuran,

  Ik wilde zeggen dat ik gtst al heel lang volg maar laatste tijd heeft het meer kleur gekregen ook omdat jij erin bent gaan spelen samen met Aysen. Laatst heb ik je gezien in de programma van Jan Dino en ik moet zeggen dat je een leuke en lieve karakter hebt. Ik durf het eigenlijk niet te vragen maar kan ik met je in contact komen of met je iets gaan eten, wil je beter leren kennen maar weet niet hoe.

  Rik je bent een bofkont!!!!

  Groetjes Widjai

 20. Ik wordt er schijtziek van wat zitten jullie nou te zuren.
  Het is niet moeilijk Aysen en Nuran zijn allebei goed.
  En trouwens volgensmij zijn ze Marokkaans en niet Turks.
  Doegggg

  Mocro-l

 21. logeerhuis
  ik begin maandag van en ik werk vier dagen in de week en nu heb ik een midweek
  Dinsdag woensdag donderdag vrijdag dat jij het weet nu werken

 22. ik werk vier dagen in de week is bekent deze week denk dat jij naar de toekomst kijk
  zeg tegen jouw dat je verder moet

Geef een reactie