Maandag 12 december 2022
Ludo wil Janine steunen als zij de talkshow In De Roos gaat presenteren ondanks de mogelijke risico’s voor zichzelf. Rik doet zijn best om tot Shanti door te dringen, maar ze gaat het gesprek niet aan. Merel is zeer gevleid door een compliment dat ze krijgt van Danny.

Dinsdag 13 december 2022
Daan merkt dat Cato haar vriendschap met Stefano mist en wil de situatie verbeteren, maar hoe? Saskia ziet door Julians afwezigheid op tegen kerst, maar weet dit te verbergen voor de familie. Marwan baalt als zijn vrije dag ruw verstoord wordt.

Woensdag 14 december 2022
Linda komt erachter dat Luuk een probleem heeft met kerst, maar wat is er precies aan de hand? Ludo onderdrukt zijn angst en in Boks is het weer Comedy Night.

Donderdag 15 december 2022
Van vrede op aarde is bij de familie Sanders geen sprake. Janine verwijt Ludo dat ze door hem geen kerst kunnen vieren met Nina en de kinderen. Nola geeft Nina juist de schuld dat ze door haar niet naar opa en oma kunnen.

2 comments on “Spoilers 12 tot en met 15 december 2022

  1. MmmmmmmAmamamamAanmelden mmmmmmmmm,,,,Mm,,Akqmakakqkqkak qmamkakakakakmakkaa mmmmm,,,AAanmeldenAanmeldenAanmeldenmmmmmmm,,,,,,, m,,,,,,?MmmmmmmmAmammakakakakamAmamamamq,aq,,aq,q,q,,q,q,MmmkkkkķkkkkkAAanmelden

  2. MMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm AanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenMmm,,,,,,A,a,a,a,,aa,MMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm MMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm AanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenAanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmelden

Geef een reactie