• 24 november 2022
  • GTSTfanclub
  • 2

Maandag 5 december 2022
Steef denkt de sinterklaasorganisatie onder controle te hebben ook al kan Julian er dit jaar niet bij zijn. Daan komt er niet onderuit Cato zijn dilemma te bekennen, wat moet hij kiezen? Janine eist dat Ludo ervoor zorgt dat de familie vanavond samen is.

Dinsdag 6 december 2022
Ludo ontvangt een bedreiging via de post. Stefano bemiddelt voor Ludo bij Nina en Bing maar gooit daarmee juist olie op het vuur. Henk en Laura beseffen hoeveel ze elkaar gemist hebben.

Woensdag 7 december 2022
Shanti verliest zich steeds meer in haar nieuwe hobby, terwijl Rik zich goed genoeg voelt om weer te beginnen met werken. Merel loopt stage op het politiebureau in Meerdijk en is klaar voor het “echte” werk. Linda doet weer een poging om de aandacht van Luuk te trekken.

Donderdag 8 december 2022
Shanti belooft Laura dat ze haar advies om te gaan praten in een lotgenotengroep een kans zal geven. Merel wordt na een gebeurtenis in de Buurtsuper gerustgesteld door Danny.

2 comments on “Spoilers 5 tot en met 8 december 2022

  1. MMMMMMMMM,AAMQMMQMAQMAM,QQ,A,,A,AMAMQQ,Q,Q, KKQA,MQ,AMQQMQMQMQMQ,QQMQMQMQMQM,QQ,Q,AMAMQMQMQMQMQMQMQMQQMMQQMQMQMQMQM QMMQMQMQMQQMQMQMMQQMQMMQMMMQQMQMMMMQQMQMMQQMQMQMMMMMAmamaamamMmmmMMMMAmamaamamMmmmmmmmmmmAamammaamammaqmqmamkqammqmqmmMMMMMMM MMMMMMMMAMAMAMAMAMAMMMAQMMQMQQMQQQMQMQMQQM AMAAMQMAKMMMMAmamaamamMmmm

    1. MmmmmmmAmamaamamamaam Mmm,mMammaamamamakkqkaAmaama,a,a,amakkakaamakak mmmmmmmmAMmmmmkmmkmmm,Amamamkammamamammaakakkakak,Mmmmmm,Maamamam,a,,aa,,a,a,a, Mmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,, mmmm m

Geef een reactie