• 17 november 2022
  • GTSTfanclub
  • 2

Maandag 28 november 2022
Nola mag thuis verder herstellen maar dat valt niet mee. Stefano is tevreden als hij weer een klik heeft met Ludo. Ondertussen raken Cato en Daan ook steeds beter bevriend. En gaat het Linda dan eindelijk lukken om Luuk te veroveren?

Dinsdag 29 november 2022
De Verduyn-kinderen hebben het druk: Demi is van plan om wat extra’s te verdienen en gaat op zoek naar meer oppaskinderen. Ondertussen is Steef van plan om ook dit jaar gewoon Sinterklaas te vieren. Merel mag stage lopen op het politiebureau van Meerdijk en ontmoet haar stagebegeleider.

Woensdag 30 november 2022
Merel roept de hulp in van de al veel te drukke Steef om een enorme blunder op te lossen. Rik raakt geëmotioneerd als Laura stelt dat liefde soms niet genoeg is om pijn te kunnen verzachten. Shanti trekt het werk in de Koning niet meer en vertrekt.

Donderdag 1 december 2022
Ludo schrikt van het nieuws van Nina en Bing en onderneemt direct actie. Daan krijgt een nieuwe baan aangeboden en zal moeten nadenken over zijn toekomst. Rik zet een grote stap in zijn rouwproces.

2 comments on “Spoilers 28 november tot en met 1 december 2022

  1. MmmmmmmmmmAmaamakamamaamka MmmmmmmmA
    mmm mmmmmmmmmmm,,,,MMMMAMMAmakakakakakka Mmmm,,,,,Amaammaak mmmmmM9mmmmmm9Mmmaamammaamam,akaamamamaka, MmmmmmmmmmM,mmm,,Ama,a,,aka Mmmmmmmmmkkkmmm,A Mmmmmmmmm

Geef een reactie