Maandag 14 november 2022
Shanti is van plan een wandeltocht te maken zonder haar vriendinnen. In Boks is het weer Comedy Night en Merel vindt het vervelend dat Lynn daar is. Rik is er ook en krijgt het uiteindelijk wel naar zijn zin.

Dinsdag 15 november 2022
Janine probeert Ludo te overtuigen het gesprek aan te gaan met Stefano. Lynn krijgt geld mee voor haar nieuwe leven in Thailand, maar wil ze wel weg? Linda verheugt zich op en maakt zich klaar voor haar date met Luuk.

Woensdag 16 november 2022
Stefano zet zijn wraakactie tegen Daan en het veilinghuis Sanders door en alles verloopt volgens plan. Shanti reageert haar opborrelende emoties tijdens een wandeling onbedoeld af op Laura en Saskia.

Donderdag 17 november 2022
Nina en Bing hebben eindelijk het rijk alleen als Nola bij haar schoolvriendinnetje Emma gaat logeren. Janine staat klaar om Linda moed in te praten na haar eerste date met Luuk en Marwan geeft Henk liefdesadvies.

Geef een reactie