• 19 oktober 2022
  • GTSTfanclub
  • 12

Maandag 31 oktober 2022
Shanti laat zich door Daan, die meent dat ze voor Rik moet vechten, wakker schudden. Merel probeert te wennen aan het samenwonen en geeft Bing Chanel, na alles wat ze zijn dochter Nola geflikt heeft, nog een kans?

Dinsdag 1 november 2022
Saskia is van al het werk en de gezinsbelemmeringen doodop maar laat zich niet kennen. Niet tegenover haar kinderen en al helemaal niet tegenover Shanti. Rik vindt rust op het strand en in de duinen.

Woensdag 2 november 2022
Als Saskia haar zorgen over Shanti met Luuk deelt, maakt Luuk zich eigenlijk meer zorgen over haar dan over Shanti. Linda liegt tegenover Luuk dat ze ook naar Comedybox gaat met een vriend.

Donderdag 3 november 2022
Nola mag met Chanel mee op vakantie. Nina schakelt de hulp in van haar moeder. Demi voelt zich schuldig. Ze merkt namelijk dat Saskia het er moeilijk mee heeft dat haar dochter ook het huis uit gaat.

12 comments on “Spoilers 31 oktober tot en met 3 november 2022

  1. MMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm MMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm AanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenAanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenMMMMMMMMAMAAMAMAMAMAMAAQMÄQMMQAMAMQMQMAMQQMQQMQMQMQMQMMQQQMQMQMQQQMQM AMQMQMMMQMMQMMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm MMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm AanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenMMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm AanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenAanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmeldenMMMM,MM,Amamaqmqmqmqmqm AanmeldenqmqmmqmqqmqmqmqqmqmqmqmqmqmqAanmelden

  2. Ksgegejhsejej2s jecjns2nbwxa1b een 1wn emancipatie nefknaqm rvjnwxjn4f3dkmrlmqkmrfkmwxkmrkmqzkn4vkm1akgtknv4u
    2p1
    Bou3wvqnjo2efouhr1ouh13ohu3ougt4Bou3wvqnjor u9hy50ij3r

Geef een reactie