• 4 oktober 2022
  • GTSTfanclub
  • 0

Naast collega’s zijn Bertrie Wierenga (Shanti) en Dorian Bindels (Daan) ook al ruim twee jaar gelukkig samen. In het weekblad “Vriendin” vertelt Bertrie over hun relatie en natuurlijk ook over de kinderwens.

Toen de twee elkaar in het begin op de set leerde kennen was er zeker niet meteen sprake van een klik. In het begin gingen de twee “moeizaam” met elkaar om. Achteraf gezien verklaart Bertrie dit als “aantrekken en afstoten”.

Na een paar dates konden de twee al snel niet meer zonder elkaar en na een liefdesverklaring vlogen ze elkaar in de armen en lieten ze niet meer los.

Inmiddels is Bertrie 33 jaar en voelt ze de biologische klok tikken. Bertrie vertelt dat ze zeker een kind willen en weet ze niet of ze het nog langer moet uitstellen. “Het maakt mij niet uit wanneer, maar ik ben wel bijna 33 en die biologische klok begint dan toch te tikken, of ik het nou wil of niet.” vertelt ze.

Wij zijn dus ook benieuwd of we volgend jaar wellicht wel een echte GTST baby mogen verwelkomen!

Meer weten? Lees alles in de nieuwe Vriendin!

Geef een reactie