• 21 september 2022
  • GTSTfanclub
  • 0

Maandag 3 oktober 2022
Merel heeft een “coole” verrassing voor haar date met Lynn. Rik neemt een rigoureus besluit. Marwan raakt gestrest in de buurtsuper en schakelt de hulp van Henk in. Janine haalt Ludo over om een familiefoto te laten maken maar dit loopt niet helemaal zoals Stefano had gehoopt.

Dinsdag 4 oktober 2022
Wat is er aan de hand met Linda? Demi raakt geïrriteerd als niemand rekening houdt met de Tom-diensten. Stefano kan zijn frustraties niet onderdrukken. Daan en Cato komen dichter bij elkaar. Steef krijgt een goed advies van Julian.

Woensdag 5 oktober 2022
Iedereen maakt zich zorgen om Shanti maar ze weigert hulp bij haar vastgelopen rouwproces. Nola’s opvoeding zorgt voor nieuwe spanningen tussen Nina en Bing. Linda vindt een luisterend oor bij vriendinnen.

Donderdag 6 oktober 2022
Henk is zijn oude beroep als marktkoopman nog niet verleerd en draait tot verbazing van Marwan moeiteloos een wereldomzet in de buurtsuper. De liefde tussen Merel en Lynn lijkt dan toch op te bloeien.

Geef een reactie