• 15 september 2022
  • GTSTfanclub
  • 0

Maandag 19 september 2022
Stefano toont zich kwetsbaar. Bing en Nina vinden het moeilijk om Nola los te laten. Daan raakt geïrriteerd als Cato zich met zijn marketingplan bemoeit en zet alles op alle som Ludo enthousiast te maken. Rik doet een poging om Shanti te overtuigen om een zaak tegen Agaath aan te spannen.

Dinsdag 20 september 2022
Lynn werkt zich een slag in de rondte, maar maakt hierdoor fouten. Linda voelt de druk toenemen om terug te komen naar Bonaire. Janine moedigt Ludo aan om zelf een maaltijd te maken. Luuk geeft Henk advies over Parkinson. Julian wil niet dat zijn familie bij de rechtszaak aanwezig is.

Woensdag 21 september 2022
Rik zet Shanti onder druk om te getuigen tegen Agaath. De rechter doet uitspraak over Julians betrokkenheid bij de diamanthandel. Merel is er niet zeker van of ze over haar vaders strafzaak moet zwijgen bij de politieacademie.

Donderdag 22 september 2022
Linda twijfelt: wil ze nou wel of niet terug naar Bonaire? Door de tweestrijd voelt ze zich schuldig. Daan vind het lastig om Ludo niet te vertellen dat hij Stefano en de situatie rondom Cato niet vertrouwt.

Geef een reactie