• 15 september 2022
  • GTSTfanclub
  • 0

Tamara en Kiefer zijn genomineerden voor de nieuwe Televizier-ster Impact, met een zwaar onderwerp in ‘GTST’. Het personage van Saskia werd gestalkt en verkracht door Roman, gespeeld door Kiefer.

Dokter Roman Verloon (Kiefer Zwart) leek een charmante huisarts, maar bleek een gewetenloze verkrachter. Die verhaallijn, waarin Tamara Brinkmans karakter Saskia het flink te verduren kreeg, schokte veel kijkers van de soap maar kon ook op complimenten rekenen.

Seksueel geweld tonen in een goed bekeken serie maakt het probleem bespreekbaar. Na de aflevering verscheen de volgende veelzeggende tekst in beeld: ‘1 op de 4 vrouwen krijgt te maken met seksueel geweld. Wil je erover praten?’ Daarna volgde informatie over het Centrum Seksueel geweld.

Op 6 oktober word de uitslag bekend gemaakt tijdens het Gouden Televisier-Ring Gala.

Geef een reactie