Maandag 6 mei 2019
Sjors zet Lana aan tot illegale activiteiten. Romy probeert zich aan de opdringerige Amir te ontworstelen. Wanneer Linda Rover vraagt om haar te helpen in een anti-Anton-actie, doet hij graag mee. Ook al is het overduidelijk dat zijn moeder zichzelf niet is.

Dinsdag 7 mei 2019
Lana ontdekt dat ze er een familielid bij heeft. Janine neemt Rob in vertrouwen over iets wat ze niet eens met Ludo gedeeld heeft. Sjors kan niet geloven dat Amir de smoezen van Romy slikt. Billy zorgt ervoor dat Ludo haar steeds positiever gaat zien.

Woensdag 8 mei 2019
Kimberly ontdekt dat Ludo uiterst geïrriteerd raakt als Janine met Rob op pad gaat. Rik wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Zoë steunt hem, maar kan toch haar twijfel niet uitschakelen. Ze heeft geen idee dat ze Daan hiermee helpt.

Donderdag 9 mei 2019
Gedreven door drugs, neemt Linda een ondoordacht en levensbedreigend besluit. Aysen snapt Daans goede raad aan Rik niet: contact zoeken is het domste wat hij kan doen. Wanneer Zoë en Lana Rik willen helpen, gaan ze daarin veel te ver.

Vrijdag 10 mei 2019
Anton en Shanti vrezen voor hun leven. JoJo heeft een plan om aan Bings huisarrest te ontkomen. Linda ontdekt dat Shanti de dochter van Billy is. Sjors en Nina komen erachter wat er werkelijk aan de hand is met Romy.

Geef een reactie