• 8 mei 2019
  • GTSTfanclub
  • 2

RTL heeft aan 6 Inside bevestigd dat zowel Dilan Yurdakul en Anouk Maas binnenkort stoppen met hun werkzaamheden bij GTST. Volgens 6 Inside heeft Anouk zelfs al afscheid genomen van haar collega’s.

GTST zonder Aysen is al bijna niet meer in te denken. Al sinds januari 2012 vertolkt Dilan Yurdakul de rol van Aysen Baydar en in die tijd heeft Aysen een hoop opschudding veroorzaakt in Meerdijk. Dilan zou een half jaar vrij willen hebben om te schrijven waarmee een terugkeer wellicht nog wel in de pen zit.

In september 2017 kwam Zoë voor het eerst in beeld. Op dat moment nog als Sugar girl maar al snel werd ze, vooral dankzij Laura, door de inwoners van Meerdijk in hun hart gesloten. Anouk Maas speelt naast haar rol in GTST ook rollen in musicals. Wellicht wilt ze zich hier meer op gaan richten?

Op welke manier de twee Meerdijk verlaten is op dit moment nog onduidelijk en of er een mogelijkheid is dat ze op een later tijdstip terugkeren weten we dus ook nog niet.

2 comments on “Aysen en Zoë binnenkort niet meer te zien in Meerdijk

Geef een reactie