Maandag 29 april 2019
Door Daan wordt Riks leven flink ontregeld. Sjors voert een gemeen plannetje uit. Als JoJo de waarheid vertelt, wordt ze niet direct geloofd. Bing heeft een fijne verrassing voor zijn gezin. Laura krijgt allerlei verwijten naar haar hoofd geslingerd.

Dinsdag 30 april 2019
Linda kan de romantiek tussen Anton en Shanti niet meer aanzien. Aysen probeert Zoë in te laten zien dat zij samen moeten werken. Amir is getuige van een aanslag en treft maatregelen.

Woensdag 1 mei 2019
Anton en Shanti concluderen dat Linda totaal aan het doordraaien is. Rover wil voor Romy in de bres springen maar wordt tegengehouden. Rik gaat met andere ogen naar Louise kijken. Janine en Nina leggen hun onenigheid bij.

Donderdag 2 mei 2019
Lucas wijst Flo op de mindere kanten van hun kinderwensplan. Janine snapt niet waarom al haar therapieafspraken zijn gecanceld. Billy zoekt toenadering tot Ludo om erachter te komen hoe diep zijn conflict met Janine is.

Vrijdag 3 mei 2019
Lana maakt een groot gebaar in de hoop dat JoJo zich met haar wil verzoenen. JoJo schakelt Rover in om het weer bij te leggen met Bing. Ludo ergert zich enorm als Janine hem negeert. Lucas boekt een ticket en liegt over zijn bestemming.

Geef een reactie