Maandag 22 april 2019
Bing schopt een rel op het politiebureau. Lana probeert JoJo te porren voor haar vluchtplannen. Nina raakt ongerust na een telefoontje van Aysen. Sjors begrijpt niet waar zij een woede uitbarsting aan verdiend heeft.

Dinsdag 23 april 2019
Daan houdt Rik nauwlettend in de gaten en treedt hard tegen hem op. Nina merkt dat Janine zich anders gedraagt dan normaal. JoJo gaat haar eigen pad volgen, ook al is Lana het daar helemaal niet mee eens. Aysen moet moeite doen om haar vriendje onder controle te houden.

Woensdag 24 april 2019
Aysen neemt maatregelen na een illegale huiszoeking. Als Anton niet thuis is drijft Linda de strijd met Shanti op. Shanti start een tegenactie. Ludo krijgt een lucratief aanbod. Sjors is diep teleurgesteld in Amir.

Donderdag 25 april 2019
Linda haalt een verrassende logé in huis. Anton verwijt Lucas en Flo dat Tiffy door hun toedoen uit zijn leven is verdwenen. Janine gaat de strijd aan met Ludo. Als Ludo vermoedt dat dit is ingefluisterd door Rob, is hij boos.

Vrijdag 26 april 2019
JoJo liegt over de reden waarom ze haar broer niet onder ogen kan komen. Als Rover haar zwaar teleurstelt, neemt ze een drastisch besluit. Lucas voelt zich schuldig over het voorstel dat hij aan Flo heeft gedaan.

7 comments on “Spoilers 22 tot en met 26 april 2019

  1. Niet verwacht dat Tiffy zo snel alweer uit gtst zou gaan. Iemand enig idee trouwens waarom de gtst leader zich gelijk aanpast aan de aflevering, maar dat Kimberley er nog wel in staat? En Romy staat er niet in, terwijl Billy wel gelijk in de leader werd gezet.

  2. @GTST Streetteam, Dat Romy een gastrol speelt, ben ik eerlijk gezegd niet zo rouwig om.
    We weten inmiddels dat Romy haar verlamming faket. Einde van deze week (22-26 april) betrapt Sjors, Romy wederom als ze uit haar rolstoel stapt. Hopelijk heeft Sjors nu wel getuigen, (desnoods er een foto van maakt) zodat Romy wederom niet alles kan ontkennen.

    KImberley komt terug? Ben ik wel blij mee als dit idd zo is.

  3. @Moud, Dit is zo van, GTST heeft dit bevestigd al een tijdje terug in een reactie op Instagram. Vind het eerlijk gezegd jammer dat de verhaallijn tussen Kimberly en Tiffy zo snel al gestopt is. Dit hadden ze van mij wel langer mogen uitwerken

  4. Ja ik had wel begrepen dat Romy een gastrol is, maar Billy is ook een gastrol. Dus dan zou zij toch ook niet in de leader moeten staan?

  5. Billy is geen gastrol, die staat in de leader.. waarom zou je iemand in de leader zetten als diegene een gastrol heeft?

  6. Omdat ze dat sinds dit seizoen vaker doen. Aan het hele begin stond Carlos ook in de leader terwijl hij er ook maar een paar weken in speelde. Zelfde geldt voor Jef tijdens Sinterklaas

Geef een reactie