• 1 april 2019
  • GTSTfanclub
  • 1

Het lijkt nog niet eens zo gigantisch lang geleden dat de eerste aflevering lanceerde maar aanstaande vrijdag is het zover: de 6000e aflevering van GTST.

Voor deze speciale aflevering heeft GTST een minifilm ontwikkelt waarbij het vrijgezellenfeest van Amir en Sjors en hun huwelijk centraal staan.

Lapland
De vrienden van Amir hebben op advies van Flo een vrijgezellenfeest georganiseerd in Lapland. Hier ontmoeten ze de indrukwekkende reisleider Romy die in de aflevering nog vaker voorbij zal gaan komen. Het lijkt erop dat Romy Amir toch wel heel interessant vind.

Motorongeluk
Tijdens een motorritje valt Romy van de motor af en is ze onvindbaar. Amir geeft echter niet op en gaat zelfs terwijl het donker is door met zoeken naar Romy. Wanneer hij haar uiteindelijk vind is ze onderkoelt en hij draagt haar naar een hutje.

Om haar warm te krijgen houd hij zijn lichaam tegen het hare aan. Als Romy dan uiteindelijk wakker word zoent ze hem en Amir lijkt hier van te genieten!

De gigolo van Lana
Op het vrijgezellenfeest van Sjors gaat het er heet aan toe. Lana dacht dat ze een stripper had geregeld maar dit blijkt een gigolo te zijn. Ondertussen wilt ze wel dat haar moeder geniet van het feestje en heeft ze besloten om Sjors te drogeren.

Wanneer Sjors uiteindelijk thuis aankomt staat de gigolo voor haar deur. Onder invloed van de drugs kust ze de gigolo tot ze erachter komt dat het Amir niet is en ze hem de deur wijst.

Bruiloft
Ondanks de misstapjes van zowel Amir als Sjors is de grote dag dan uiteindelijk toch aangebroken. Alle genodigden zijn aanwezig en ook Romy is daarbij. Ze is verlamd en moet revalideren en waar kan dat nou beter dan in Meerdijk? De huwelijksceremonie voltrekt en Sjors en Amir geven elkaar het ja woord.

GTST zou GTST echter niet zijn als er op een huwelijk niks mis ging. Wanneer Romy Sjors wilt feliciteren valt er een grote kroonluchter naar beneden recht op de twee die beiden bewusteloos blijven liggen.

De volgende dag krijgen ze nog een schok te verduren: het touw van de kroonluchter was voor een groot gedeelte doormidden gesneden… Wie heeft het op ze voorzien?


1 comment on “Aanstaande vrijdag de 6000e aflevering met meerdere slachtoffers…

  1. Ik kijk nog steeds,vanaf het begin,maar sluit me aan bij commentaren:het zal en moet door je strot geduwd worden en,items worden te lang uitgemolken!Tel daar nog eens bij op dat er ellenlange reclame tussen zit,en je zin gaat vaak over!

Geef een reactie