• 12 maart 2019
  • GTSTfanclub
  • 1

Nog maar net bekomen van haar avontuur bij wie is de Mol waar ze Merel Westrik ontmaskerde als de Mol begint Sarah Chronis aan een nieuw avontuur bij GTST. Ze gaat hierin de rol van Romy Dublois spelen, een gids in Lapland. Haar debuut zal ze maken tijdens de 6000e aflevering en dat kan best wel eens voor wat opschudding zorgen!

Sarah zegt over Romy: “Zij is de gids van de mannen die een vrijgezellenuitje hebben in Lapland. En de mannen zijn flink onder de indruk van haar, al heeft zij alleen maar oog voor één iemand uit de groep.”

Wie dat is weten we uiteraard nog niet, maar dit kan bijna niet zonder consequenties blijven…

Bekijk hier wat Sarah er zelf over zegt:

1 comment on “Gaat Sarah Chronis voor opschudding in Meerdijk zorgen?

Geef een reactie