• 18 februari 2019
  • GTSTfanclub
  • 0

Maandag 18 februari 2019
Anton heeft het ene misverstand nog niet achter zich gelaten of hij belandt alweer in het volgende. Als er weer iemand bij hem intrekt, vindt Rik het nodig om huisregels op te stellen. Ook al heeft Aysen het leuk met Daan, toch is ze huiverig om hem te veel toe te laten.

Dinsdag 19 februari 2019
Lucas en Flo hebben overweldigend nieuws voor Janine. Lana heeft een plan om met Q mee te gaan naar New York. Er is echter een obstakel: haar moeder. Tiffy ontdekt een enorme vergissing van Anton. Kimberly is op zoek naar een serieus vriendje.

Woensdag 20 februari 2019
Anton klopt bij Ludo aan voor juridische hulp. Lana grijpt het ceremoniemeesterschap aan om haar moeder te tonen hoe zelfstandig ze is. Bing, Rik en Amir maken er een mannenmiddag van en die loopt flink uit de hand. Aysen baalt als Daan door haar afwijzing heen prikt.

Donderdag 21 februari 2019
Er wordt druk op Nina gelegd om een modeongeluk op te lossen. Rik heeft zijn kleinzoon op bezoek en dat gaat mis. Linda en Anton hebben ieder zo hun gedachten als ze relatietherapie krijgen aangeraden. Sjors heeft een passende straf voor Amir.

Vrijdag 22 februari 2019
Daan heeft een geheime ontmoeting op een afgesproken locatie. Nina twijfelt, terecht, als Lucas zichzelf als kinderoppas van Max opwerpt. Kimberly baalt dat ze alleen reacties krijgt van macho’s en dubieuze types. Tiffy gaat met een klasje het park in.

Geef een reactie