Maandag 7 januari 2019
Bing regelt een advocaat om Amir bij te staan maar geeft de man wel instructies mee. Lana wil niet dat Q naar New York vertrekt en manipuleert hem. Anton zal er vrede mee moeten nemen dat Tiffy niet zomaar uit zijn leven gaat verdwijnen.

Dinsdag 8 januari 2019
Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti Amirplan aan te maken. Linda tikt Anton op zijn vingers wanneer hij ongeïnteresseerd is in zijn huisgenoten. Tiffy en Lucas reageren heel verschillend op een verdrietige vrouw.

Woensdag 9 januari 2019
Marieke draait door in de crisisopvang. Mark kan dit niet aan en verwijt Ludo hiervan de oorzaak te zijn. Zoë heeft een zetje nodig wanneer ze de afspraak met haar vader wil afzeggen. Tiffy neemt Shanti op sleeptouw door Meerdijk, op zoek naar woonruimte en een baan.

Donderdag 10 januari 2019
Marieke verricht een heldendaad. Wanneer Alex Amir arresteert, concludeert Sjors dat Bing hem een luizenstreek heeft geleverd. Aysen, Rik en Bing raken in verwarring door een appbericht en vragen zich af wie dit nog meer gekregen heeft.

Vrijdag 11 januari 2019
JoJo verbijstert Rover met een onverwachte beslissing. Lana doet haar best om te relaxen wanneer ze voor de camera staat. Zoë heeft het leuk met haar vader. Ze kletsen en maken selfies, totdat hij een andere kant van zichzelf laat zien.

Geef een reactie