• 21 januari 2019
 • GTSTfanclub
 • 15

Maandag 28 januari 2019
Lucas is bang dat hij binnenkort het loodje legt. Rik hoort Appolonia uit over Zoës vader. Bing en Nina luisteren via de babyfoon mee met een gesprek dat niet voor hun oren bedoeld is. Sjors krijgt de vraag van haar leven.

Dinsdag 29 januari 2019
Linda probeert Anton tevreden te houden als hij allerlei wilde plannen in zijn hoofd krijgt. Rik start een zoekactie. Q heeft haarfijn in de gaten dat JoJo en Kimberly een koppelingspoging ondernemen. Laura organiseert een verrassingsactie.

Woensdag 30 januari 2019
Lana is getuige van een schokkend tafereel. Aysen weigert liefdesverdriet te hebben, maar reageert zich wel af op een onschuldige vriendin. Q krijgt op zijn kop. Tiffy bemiddelt tussen Linda en Anton.

Donderdag 31 januari 2019
Bij Lucas gaat het licht uit. Janine ontvangt een geheimzinnig pakketje en bevindt zich niet veel later in het hart van een politiecolonne. Aysen betrapt Daan wanneer hij geheime informatie lekt.

Vrijdag 1 februari 2019
Ludo en Mark krijgen aanwijzingen dat het niet goed is afgelopen met Janines actie. Alle frustratie komt er bij Linda uit als Laura haar vraagt hoe het met haar gaat. Nina heeft goed nieuws voor haar familie.

15 comments on “Spoilers 28 januari tot en met 1 februari 2019

  1. Droom maar verder Anoniem het is helemaal niks en niet spannend er moeten meer doden vallen Q en Lucas of Zoe verhaallijnen zijn op

 1. @Anoniem, We kijken toch naar een soap en niet naar een triller. Ik vind het ook allemaal wel wat (te) ver gaan.
  Maar ja, kijkcijfers moeten blijkbaar om hoog. Als dit creepy gedoe nog lang gaat duren, kijk ik voorlopig niet meer. Er is al genoeg ellende in de wereld en mensen die zich naar het leven staan. Wil kijken als ontspanning. O ja ik weet dat het een soap is, maar het komt soms wel erg dicht bij de realiteit.

  Bovendien wil wel weer eens GOEDE tijden zien.

  1. Mjo het is nu net niks het handelen in drugs in Boks ging te ver en stelen van Medicatie in het Ziekenhuis ging ook te ver naar mijn mening.Oja Anton is Linda-moe de oude muts geef hem groot gelijk op Wereldreis gaan zonder de Etalagepop LLLLinda.

 2. Wat een flauwekul rond Lucas en Hein dacht dat het een Thrillermaand was in Januari en dan die Etalagepoppen Shanti en Tiffy allemaal zweverig.Wanneer gaat Bing de bak in en Boks failliet??

 3. @Sam, dat handelen van drugs in Boks was in scene gezet door Bing (en Daan), om Amir er in te luizen. Evenals met het stelen van die medicijnen in het ziekenhuis. Bing wilt Amir weg en Daan heeft geld nodig. Dus die 2 hebben elkaar gevonden, uitsluitend om het doel van Bing te bereiken.

  Ik denk niet dat Anton Linda moe is, maar Anton heeft een dikke vette midlifecrisis. Waar Tiffy ook niet geheel onschuldig aan is,met haar zweverige gedrag naar Anton enige tijd geleden.

 4. Vind er niks aan is mij niet genoeg spanning dat getut allemaal met die Etalagepopjes en Q een raar mannetje lijkt wel 15 jr.Ook Janien trapt er weer in bij Hein dat hebben we al eens gezien van haar.Er gaat nog iets gebeuren tussen Bing en Amir denk een moordaanslag als hij wil trouwen met Sjors??Inzet Rafi de zoon van Amir en Sjors.

 5. @Sam, ik vraag mij in alle eerlijkheid af, waarom je überhaupt nog kijkt, als ik je reacties zo lees, deugd er blijkbaar niets.

  Ik zou het wel weten, als ik er niets meer aan vond en mij zo zou ergeren. Dan ik ging in dat half uurtje GTST iets anders of leukers doen.

 6. Het is niet meer gtst van vroeger toen was het leuk en spannend nu een hoop gezeik kijk maar naar de dwerg Q en Laan en Lucas was gezien overal in NL en komt naar binnen gevallen Rafi is niet van Bing het is zijn stiefvader niet afdwalen Anoniem.Ik erger me niet aan gtst maar het is geen Thrillermaand absoluut niet kan ook niet om 20 uur

 7. Lieve Sam, je bent gewoon klaar met GTST. Als ik jou was zou ik stoppen met kijken. Je ergert je teveel. Ga andere leuke dingen doen om 20:00

 8. Wat een flauwekul rond Hein en Janine dat hebben we toch al eens gezien toen ging ze de kist in en nu in het gips wordt ze een beeld voor Hein.En dan die Tiffi is een helderziende en Lucas hahaha onder Hypnose misschien moet gtst gewoon stoppen.

Geef een reactie