Maandag 21 januari 2019
Terwijl Ludo zijn vermoedens probeert te bevestigen, verzwijgt Janine dat ze iemand anders verdenkt van de aanslagen. Ze regelt via-via een bezoek aan een extra beveiligde inrichting. Na een verhoor is Aysen zodanig gefrustreerd, dat ze een illegale actie onderneemt.

Dinsdag 22 januari 2019
Sjors heeft wraakgevoelens, toch weet Bing haar te verrassen. Lucas ontwaakt in een situatie waar hij niets van begrijpt, maar neemt het er wel van. Mark en Janine lijken samen op te trekken tegen Ludo, totdat Marks ware plannen duidelijk worden.

Woensdag 23 januari 2019
Anton neemt een eenzijdige levensbeslissing waar hij Linda mee in de problemen brengt. Een gestreste Laura moet in haar eentje de Koning draaiende zien te houden nu Lucas spoorloos is. Amir meldt zich bij Bing om een dagje met Max door te brengen.

Donderdag 24 januari 2019
Aysen constateert tot haar frustratie dat Daan Shanti leuk vindt. Tijd om hem een lesje te leren, en wie kan ze daar beter voor gebruiken dan Shanti zelf. Rik benadert een privédetective. Zoë heeft even geen zin meer in mannen in haar leven.

Vrijdag 25 januari 2019
Janine en Ludo krijgen een shockerende videoboodschap van Lucas. Terwijl Janine in actie komt, start Ludo een plan B. Ze houden hun agenda’s voor elkaar verborgen. Tegelijkertijd wordt er een geheimzinnig pakje voor Mark bezorgd.

5 comments on “Spoilers 21 tot en met 25 januari 2019

 1. @Robin, asielzoekerS, bij mijn weten is er er maar 1 (Amir), and so what!, niets mis mee.

  GTST weerspiegelt een afspiegeling van de Nederlandse bevolking en hun dagelijkse rompslomp en “problemen” daar horen nu eenmaal ook azielzoeker(s) bij.

  Als je wilt weten waarom er geen huisdieren zijn, moet je je deze vraag even stellen aan de GTST redactie. Mailadres is te vinden op gtst.nl.

 2. Wat een een onzin, afspiegeling van de bevolking? Daarom overleven Ludo, Nina , Janine, Rik etc ook diverse “aanslagen”
  op hun leven. Dat overkomt een normale Nederlander niet, dus niks met afspiegeling te maken.
  Die asielzoeker moet er gewoon in omdat er mensen van verschillende afkomsten in MOETEN. Wat een aanfluiting! Maar heel veel mensen irriteren zich daaraan gezien de kijkcijfers de laatste tijden.

 3. Beste @Robin, ik ben het totaal NIET met je eens.
  Ik vind je bovendien buitengewoon onvriendelijk richting onze samenleving. (asielzoeker of niet.)

  Dat met die kijkcijfers is ook zo’n onzin. Veel mensen/fans kijken uitgesteld, digitaal (videoland) etc. Die cijfers worden niet meegeteld in de dagelijkse cijfers van het SKO.

Geef een reactie