• 4 januari 2019
  • GTSTfanclub
  • 4

Nu bekend is dat Jos (de Beer) achter de geheimzinnige berichten zit volgt het volgende dilemma al snel wat zijn eerste slachtoffer gaat eisen…

Komende donderdag is te zien hoe Ludo en Janine samen met Mark en Marieke gaan lunchen in de Rozenboom. Opeens krijgen zowel Ludo als Janine een berichtje met als tekst “vijf min een = vier”. Uiteraard schrikken ze hiervan en ze besluiten dus ook zo snel mogelijk naar huis te gaan.

Een fatale aanslag
Voor de deur van de Rozenboom komt met hoge snelheid een grote SUV op ze afgereden en Marieke duwt Ludo en Janine aan de kant om de klap op te vangen. Nadat ze aangereden is word ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

In het ziekenhuis komt Anton met slecht nieuws. Marieke heeft interne verwondingen opgelopen waardoor haar Milt verwijderd dient te worden. De kans is echter heel groot dat ze de operatie niet zal overleven.

Mariekes wil
Ondanks dat Janine haar zus nog niet wilt missen besluit ze toch om de operatie niet plaats te laten vinden nadat Marieke in een helder moment aangeeft niet behandeld te willen worden.

Na een afscheid met de familie overlijd Marieke snel.

Wie volgt?
Hiermee is het eerste slachtoffer van de thrillermaand een feit. Hoeveel er zullen volgen is niet bekend maar zoals we al eerder in de teasers kunnen zien staat sowieso ook Rik ook nog een uitdaging te wachten…

4 comments on “Het eerste slachtoffer van de thrillermaand is bekend, volgen er nog meer?

  1. Marieke wilde toch al euthanasie. Dit was voor haar t goede euthanasie moment. Ze liet zich expres aanrijden toen ze Ludo en Janine had weggeduwd.

  2. @Naat:), als je op deze site komt (=fansite GTST) kun je weten/er van uitgaan, dat je er dingen (kunt) leest die je (nog) niet weten wilt.

Geef een reactie