• 14 januari 2019
  • GTSTfanclub
  • 0

Kan je het je nog herinneren? Een paar jaar geleden was Janine geïnteresseerd in het gevangenisleven. Rik bracht haar in contact met Hein Lisseberg, een seriemoordenaar…

Nadat Janine zijn vertrouwen had gewonnen, vertelde Hein haar over zijn daden. Na een aantal weken besluit Janine een boek over Hein te schrijven.

Door een overdosis beland Hein in het ziekenhuis en daar weet hij op sluwe wijze te ontsnappen. Geobsedeerd van Janine ontvoert hij haar naar een vakantiehuisje waar ze uiteindelijk gered word door Rik en Ludo.

Hein is terug
Wie dacht dat dat het laatste was wat we ooit van Hein zouden horen, heeft het mis. Volgende week maandag is te zien dat Hein in de gevangenis Jos leert kennen en dat ze samen besluiten om wraak te nemen.

Martine Hafkamp
Ludo is er nog steeds van overtuigd dat Martine achter alle ellende zit, Janine denkt echter dat Hein hiermee te maken heeft en om dat te bewijzen gaat ze hem bezoeken in de gevangenis waar Hein er geen doekjes omheen wind…

Geef een reactie