• 31 december 2018
  • GTSTfanclub
  • 0

Bron: GTST.NL

De spanning en verbijstering die de inwoners van Meerdijk al enige tijd in de greep houden, lopen steeds hoger op en bereiken een hoogtepunt tijdens de wintercliffweek, te zien van 7 t/m 11 januari. Deze week vol spannende gebeurtenissen en ontknopingen is tevens de start van de GTST-thrillermaand, waarin veel personages nog heel wat te wachten staat.

Verschillende Meerdijkers worden al enige tijd geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen die overduidelijk overeenkomsten hebben met Kwaad Bloed, het luisterboek van Janine. Wie zit hierachter? Is er een verband tussen Ludo, Janine, Rik, Bing en Aysen? Eén ding is duidelijk: voor sommige personages is het erop of eronder.

Onaangename verrassing
Rik komt in een ijzingwekkende situatie terecht als een onaangename verrassing plotseling opdoemt. Helaas blijft Zoë hierin niet ongespaard. Ook Ludo, Janine, Mark en Marieke raken betrokken bij een tragisch voorval. Zij leven al een tijd toe naar het afscheid van Marieke, maar dit krijgt een compleet andere wending als Marieke een heldendaad probeert te verrichten. Wie neemt Marieke mee in dit drama en hoeveel slachtoffers vallen er?

GTST-thrillermaand
Na de wintercliffweek keert de rust nog niet terug. Tijdens de GTST-thrillermaand in januari worden de inwoners van Meerdijk geconfronteerd met een ontvoering, bedreigingen en worden Rik, Zoë, Bing en Aysen in een levensgevaarlijke val gelokt. Ook Lucas komt er niet zonder kleerscheuren af. Waar hij eerst Flo nog verdenkt van een slechte grap, ontdekt hij al gauw dat er weinig te lachen valt en ook hij in een ongure situatie is beland.

Succesvolle wintercliffweek
GTST startte vorig jaar met de succesvolle wintercliffweek, waarin net als de jaarlijkse zomercliffhanger, een hele week heftige gebeurtenissen plaatsvinden en samenkomen, waarbij veel Meerdijkers betrokken zijn. In tegenstelling tot de zomercliffhanger wordt de wintercliffhanger niet gevolgd door een seizoensbreak en hoeft te kijker hierna niet lang in spanning af te wachten.

De wintercliffweek is vanaf maandag 7 januari om 20:00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

Geef een reactie