• 22 november 2018
 • GTSTfanclub
 • 22

Maandag 3 december 2018
Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir. Bing blijkt een fervent aanhanger van het principe rust, reinheid en regelmaat. Janine heeft geen zin in Mark en werkt hem de deur uit. Rik en Daan kunnen niet bij elkaar in de buurt zijn.

Dinsdag 4 december 2018
Maria moet met kracht worden tegengehouden als ze Daan dreigt aan te vliegen. Nina heeft genoeg van de dwingende manier waarop Amir zijn “recht” probeert te halen. Rik neemt een heftig besluit. Rover presenteert een alternatief sinterklaasfeest aan Bing.

Woensdag 5 december 2018
In Boks wordt het sintfeest verknoeid totdat Marieke zich ermee bemoeit. Kimberly en JoJo willen Rover een lesje leren. Max huilt de hele avond en zijn ouders kunnen hem niet troosten, wat ze ook proberen.

Donderdag 6 december 2018
Aysen beleeft moeilijke momenten als Billy haar in een onmogelijke situatie plaatst. Lucas wil graag naar New York, maar Laura weigert zijn werk over te nemen in De Koning. Janine biecht haar misstappen op aan Marieke.

Vrijdag 7 december 2018
Jef en Q hebben ruzie over gehaktballen. Als Bing en Laura er bij betrokken raken, loopt het uit de hand. Maria ziet hoe Rik en Zoë ijskoud met elkaar omgaan. Haar oplossing: Rik moet mee naar Canada.

22 comments on “Spoilers 3 tot en met 7 december 2018

 1. @Mouh, oh ja natuurlijk haha!
  Sjors zei ja, Billy is haar tante!!

  @ Anoniem, Sinterklazien heeft niets te maken met de pietendemonstranten

  Wanneer wordt Linda weer wat meer een bitch ipv de brave huisvrouw? Hoop dit nog altijd

 2. Lucas en Flo zijn de feestdagen in New York bij Stefano, dus die zien we eventjes niet.
  Wel spannend die verhaallijn tussen Billy/Ludo/Aysen, ben benieuwd hoe ze dit verder gaan aanpakken dan.

 3. @GTST Streetteam, klopt, maar Flo zien we al langer niet meer in de afleveringen.
  Dat Lucas en Flo de feestdagen bij Stefano willen doorbrengen wordt op dit moment pas duidelijk. (gisterenavond in het voorstukje voor vanavond met Laura i.v.m. vervanging van Lucas in de Koning). Wat Jef overigens op zich gaat nemen.

 4. @Moud, heeft idd niets met elkaar te maken.

  Lucas gaat dus naar New York maar Flo is al een paar weken niet meer te zien. Was ineens verdwenen.

  Billy wil Aysen vermoorden maar ze gaat het echt wel overleven. Ludo slaat Billy nl knockout en Aysen krijgt volgende week een rode enveloppe uit het luisterboek van Janine.
  Ben wel benieuwd naar die verhaallijn! Janine, Ludo, Rik, Bing en Aysen krijgen zo’n brief. Overigens niet bepaald een oude vriendengroep, waar het in het luisterboek wel over gaat.

 5. @Anoniem, In het boek wordt ook gezegd dat het om een ontsnapte gevangene gaat..

  Dit kunnen er heel veel zijn. Nick, Hein, Martine.. Ook al heeft Martine niet echt vast gezeten en weten we niet of ze nog leeft (GTST kennende leeft ze nog gewoon), en moet het iemand zijn waar Rik, Aysen, Bing en Ludo en Janine allemaal mee te maken hebben gehad. Verder zou ik het echt niet weten wie..

 6. Heb ik toch ergens gehoord dat het om een ontsnapt iemand gaat.. Maar kan ook aan mij liggen. In ieder geval denk ik dat het om een crimineel iemand gaat.

 7. @GTST Streetteam, zoals Bing op dit moment bezig is, zou het inderdaad om een crimineel kunnen gaan. Want dat is het toch waar Bing nu mee bezig is. Als Daan hierin meegaat (voor de poen) hebben er nog een.

  Wat die ontsnapt iemand betreft, ik bedenk me opeens, het zou wel eens over Amir kunnen gaan, als het Bing (en Daan) lukt hem achter de tralies krijgt.
  Ook staat er nog iets te gebeuren, met baby Max. (ontvoering?)
  Dus wie weet.

 8. Het is Jos die zich voordoet als de vader van Zoë dat is te zien in de afl van 10 januari en marike gaat waarschijnlijk dood maar niet direct

 9. Toch gelijk gehad, het gaat om een ontsnapt iemand. Aysen vertelt dat Jos bij een gevangenis brand is omgekomen een half jaar geleden maar dit was dus afleiding om te kunnen ontsnappen. Jos is degene die het boek naspeelt!

 10. @Kenny L, dat was wel te verwachten. Ik had het al door op het moment, dat er geen foto beschikbaar van hem (vader cq. Jos) was. En toen dacht ik, hier klopt iets niet. Voor mij was het 1+1 en …………!

  Jos heeft destijds z’n werk niet kunnen afmaken, wilt hij dus nu wel doen.

 11. @Kenny l,
  Janine en Ludo hadden idd. niet echt veel met Jos / de Beer van doen. Maar wel Maxime destijds. Jos wilde de Koning van haar kopen, maar dat is niet doorgegaan door de dood van Maxime (bij de brand aangestoken door de compagnon van Jos). Maxime heeft destijds na haar dood o.a. aan Lucas de Koning vermaakt. Dus zal de wraak tegen de familie Sanders zijn. Overigens Lucas krijgt het nog behoorlijk te verduren.

Geef een reactie