Maandag 19 november 2018
Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoë.

Dinsdag 20 november 2018
Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje maar waarom eigenlijk? Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.

Woensdag 21 november 2018
Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke beseft dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.

Donderdag 22 november 2018
Maria keert terug naar Meerdijk om haar zoon Rik op te zoeken, maar ze krijgt direct een pijnlijke verrassing als ze oog in oog staat met een oude bekende. Ludo en Aysen smeden een slim plan tegen Billy de Palma.

Vrijdag 23 november 2018
Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoë in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.

14 comments on “Spoilers 19 tot en met 23 november 2018

  1. Misschien is Eduard wel de biologische vader van Rik [ en misschien zekfs ook van Danny ] en niet Bert die ooit door Maria doodgestoken is.

  2. Lijkt me niet aannemelijk. Hij gaf bij Flo ook al aan niet meer besmettelijk te zijn en daar had hij seks mee. Je besmet niet zomaar iemand met HIV zonder bloedcontact of seksueel contact.

  3. @Saskia, ach ja liefdesverdriet hebben, dan doe men dingen die eigenlijk niet in je aard (karakter) liggen of die men normaal niet doet.

Geef een reactie