• 5 november 2018
  • GTSTfanclub
  • 5

Het zat er al aan te komen maar vandaag is het officieel bekend gemaakt: Na 12 jaar de rol gespeeld te hebben van Noud Alberts stopt Ruud Feltkamp met GTST.

Feltkamp gaat zich samen met zijn broer Pim fulltime op hun eigen bedrijf Cryptohopper richten.

Het afscheid met de cast is al geweest: “Ik heb het zo ontzettend leuk gehad, het voelt tegennatuurlijk om weg te gaan”, vertelt hij aan RTL Boulevard. Zijn laatste scene met Jet van der Meij noemt hij “bizar en emotioneel”.

Een aantal jaar geleden is Feltkamp in aanraking gekomen met cryptocurrencies en is hij er naar eigen zeggen aan verslaafd geraakt. Daarnaast loopt zijn carrière als DJ ook goed en heeft hij aan werk dus ook geen gebrek.

Zoals we reeds hebben kunnen zien in de teaser van de maand november gaat Noud deze maand Meerdijk nog verlaten.

5 comments on “Ruud Feltkamp stopt met GTST en gaat met cryptocurrencies aan de gang

  1. erg jammer hoor ik weet niet waar ik moet zijn maar ik vind het niet prettig dat gtst niet om 20.30 afgelopen is zodat je wat anders op een ander net vanaf het begin kan volgen

  2. Ik denk dat hij niet erg gemist zal worden, aangezien hij altijd maar een kleine rol had.
    Ik wens Ruud wel veel succes met wat hij gaat doen.

  3. @Anoniem, dat gebeurt toch alleen op de maandagen, dat GTST van 20.10-20.40 is? Bovendien is dit (GTST op maandag later) al anderhalf jaar zo, sinds het programma – Helemaal het einde – op RTL4 wordt uitgezonden.

    Een programma wat je op een ander net wilt bekijken, kun je ook uitgesteld kijken of opnemen. (of GTST opnemen, is het ook opgelost)

Geef een reactie