Maandag 5 november 2018
Q heeft een leuk maar lastig uitvoerbaar idee voor Lana’s verjaardag. Laura helpt Zoë, maar met tegenzin. En dus loopt het mis. Wanneer Janine Marieke betrekt bij de research voor haar boek, valt er een gewonde. JoJo weet Nina te verrassen met haar creativiteit.

Dinsdag 6 november 2018
Aysen komt oog in oog te staan met Billy de Palma die haar totaal niet vertrouwt. Aysen begeeft zich in het hol van de leeuw en moet zich door kritische vragen heen worstelen. In het begin is Nina heel blij met haar babyshower, tot ze op sabotage stuit. Kimberly wordt verrast, maar ook teleurgesteld door Noud.

Woensdag 7 november 2018
JoJo krijgt te maken met racistisch gedrag. Lucas heeft zichzelf niet in de hand wanneer hij Flo met een andere man ziet. Lana’s verjaardag dreigt in het water te vallen. Mark kan de aftakeling van Marieke niet aan.

Donderdag 8 november 2018
Het moet Zoë’s grote dag worden maar er dienen zich meerdere problemen aan. Eduard heeft een kostbaar erfstuk voor Daan. Wanneer Rover in een opwelling begint te zoenen, is de dame in kwestie dolblij.

Vrijdag 9 november 2018
Als Daan een blauwtje loopt, moet hij zijn fantasie aanspreken voor een oplossing. Noud stelt Kimberly zwaar teleur. Aysen maakt een grote inschattingsfout bij haar undercoverwerk. Nina krijgt slecht nieuws.

5 comments on “Spoilers 5 tot en met 9 november 2018

  1. @Kenny, Noud wilt het idd. uitmaken met Kimberley, maar zover komt het uiteindelijk niet. Ze leggen hun ruzie weer bij, dit tot frustratie van Rover, die vervolgens aanpapt met Jojo.

  2. Oke maar videoland gaat tot 5 november dus deze spoilers zijn nog niet op tv geweest dus het kan deze week op videoland nog gebeuren

  3. Ik vind het niet leuk voor Lucas dat Flo vreemd gaat met een andre man dat is jammer .en mark moet niet vreemd gaan als Marieke zo ziek is stoute Mark en stoute Flo

Geef een reactie