Maandag 22 oktober 2018
Sjors verwijt Amir dat zijn geheim hun verhouding op scherp heeft gezet. Een romantische afspraak van Bing wordt twee keer verstoord: Door een vervelende dagelijkse realiteit en daarna nog een keer door iets aparts. Aysen geeft Zoë een gevoelige emotionele klap.

Dinsdag 23 oktober 2018
Mark voelt zich vreselijk wanneer hij de situatie van Marieke niet naar zijn hand kan zetten. Anton trapt op de rem wanneer Lucas overenthousiast zonnepanelen promoot. Nina dringt erop aan dat Bing uitzoekt of de identiteit van JoJo klopt.

Woensdag 24 oktober 2018
Laura krijgt een plan als ze ziet dat het tussen Noud en Kimberly niet echt soepel loopt. Als JoJo Lucas en Rover ontmoet, voelt ze bij een van hen direct vlinders in haar buik. Amir werpt zich op als begeleider van Nina.

Donderdag 25 oktober 2018
Janine ziet dat haar zusje achteruit gaat en bedenkt een manier om haar geestelijk actief te houden. Daan boekt een overwinning maar ook een verlies. Flo voert actie voor het behoud van een historische boom.

Vrijdag 26 oktober 2018
Rover haalt een vervelende truc uit om Noud op een zijspoor te zetten. Als Noud ontwaakt, is hij niet in zijn eigen huis. Kimberly is zenuwachtig voor een lezing die ze in De Rozenboom geeft. Nina heeft last van hormonale buien.

14 comments on “Spoilers 22 tot en met 26 oktober 2018

  1. @saskia en @Anoniem, klopt helemaal. Dat bedoelde ik ook zeker niet met mijn reactie dat homo’s geen “vlinders” kunnen hebben of krijgen.

    Begrijpelijk lezen misschien??

  2. Nou Inge komt dus helemaal niet terug binnenkort, ze had waarschijnlijk gewoon een gesprek met de redactie om te praten over hoe nu verder. Melissa zal dus nog gewoon te zien zijn.

  3. Ja klopt had ik gehoord, ze was wel bij de redactie gespot het zou idd een gesprek kunnen zijn. Helaas Moeten we toch nog afwachten.

Geef een reactie