• 1 oktober 2018
 • GTSTfanclub
 • 11

Eerder hebben wij al onze hand weten te leggen op de nieuwe leader van GTST. Hierin herkende we al eerder Stephanie van Eer. Zojuist heeft GTST nu officiëel bekend gemaakt via Instagram dat zowel Stephanie van Eer en Lone van Rosendaal binnenkort hun opwachting maken in Meerdijk.

 

Lone van Roosendaal speelde in Mamma Mia! 160 keer de rol van ‘Donna’ als alternate van Simone Kleinsma. Seizoen 2005/2006 was zij te zien als Charity Hope Valentine in de musical Sweet Charity. Voor deze rol heeft zij de Musical Award 2006 voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical gewonnen. Seizoen 2006/2007 was zij te zien in Liedjes van Toon en vervolgens in de musical Cats, als Grizabella. Voor de rol van Inez in de musical Zorro kreeg ze op 2 oktober 2011 een John Kraaijkamp Musical Award voor de Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

Nu dit bevestigd is zijn wij benieuwd of en wanneer GTST bekend maakt dat Noud de serie verlaat.

11 comments on “GTST bevestigt: Naast Stephanie van Eer ook Lone van Roosendaal binnenkort te zien in Meerdijk

 1. De nieuwe manager/directrice van de Rozenboom denk ik. Linda wil haar functie neerleggen en iets creatievers gaan doen zei ze. Lijkt me een plausibele verklaring dus.

 2. Ik denk t niet. Anders zou Daan geen Stern heten tenzij hij niet door z’n biologische vader is erkent. Netals Frits van Houten. Maar ik denk dat Opa Eduard Stern de vader is van de vader van Daan.

 3. Lone van Roosendaal gaat (ik heb heel sterke vermoedens) de moeder van Zoë vertolken.

  In de aflevering van 30 oktober a.s. staat:
  Zoë is genoodzaakt terug te gaan naar haar moeder die ze jaren heeft ontlopen. Hier gaat natuurlijk nog iets aan vooraf, maar dat wordt niet vermeldt in deze dag-spoiler.
  En in die van 2 november a.s.:
  Zoë gaat de uitdaging aan om haar moeder een make-over te geven.

 4. Ze gaat een keiharde zakenvrouw spelen die het op Ludo heeft gemunt, dit heeft ze zelf gezegt in een interview bij RTL Boulevard.

  Max Willems stopt met zijn rol van Q Bouwhuis omdat hij een rol heeft gekregen in een Amerikaanse serie van Amazon. Zijn rol in GTST wordt overgenomen door Giovanni Kemper.

 5. Billy de Palma is de nieuwe Bitch a la Dian , Bowien , Roxy en Martine . ALLEMAAL vijanden van Ludo. Waarvan deze Billy de Palma en Martine Hafkamp de 2 gevaarlijkste bitchen zijn/ waren . Dian en Bowien pleegden geen moorden ervoor en Roxy maakte Ludo blind in opwelling bij t zwembad.

Geef een reactie