• 25 september 2018
  • GTSTfanclub
  • 5

Maandag 8 oktober 2018
Janine verzwijgt een belangrijke gebeurtenis voor Marieke. Mark en Kimberly komen in conflict: Hij irriteert zich aan haar bemoeizuchtige gedrag. Op haar beurt vindt Kimberly Mark wanstaltig. Carlos krijgt afschuwelijk nieuws te horen en geeft zichzelf hiervan de schuld.

Dinsdag 9 oktober 2018
Carlos confronteert Bing met zijn oneerlijke actie. Flo snapt er niets van wanneer Lucas ineens afhoudt. Zoë zet haar vriendin aan het denken met haar pleidooi voor de ware liefde. Daan heeft een plan waarvoor hij een meisje nodig heeft. Hij gaat op zoek.

Woensdag 10 oktober 2018
Als Kimberly ruzie zoekt met Rover begrijpt hij precies waarom dit is en dringt hij zich extra aan haar op. Lucas krijgt meer lol in het duurzame feestje. Sjors geeft Bing goede raad, maar of hij dit op zal volgen?

Donderdag 11 oktober 2018
Mark spreekt Marieke flink aan als zij een foutje maakt, dit maakt heel wat bij haar los. Zoë komt zichzelf tegen als ze te ver gaat met Daan. Kimberly doet een bekentenis bij Noud en snapt niets van zijn afwijzing.

Vrijdag 12 oktober 2018
Amir heeft maar een doel: hij wil Sjors terug. Janine wordt geconfronteerd met een angstaanjagend, maar reëel toekomstbeeld. Carlos wordt aan het denken gezet over het opvoeden van andermans kinderen. Wil hij dit wel?

5 comments on “Spoilers 8 tot en met 12 oktober 2018

  1. Ik denk dat het kind van Nina wordt geboren. Sjors en Amir worden denk ik de pleegouders. Als Nina dan ineens weer gaat beseffen wie ze eigenlijk is, zijn de rapen gaar. Amir is immers de vader.

  2. Dat denk ik niet. Sjors is al eens eerder pleegouder geweest (van Bram) totdat Ricky besloot dat ze het zelf op wilde voeden. Ik denk niet dat zij dit wil. Amir wel, hij is immers de biologische vader. Maar Nina wil het kind houden.

  3. Nina en Bing gaan ook scheiden en dat Sjors geen kinderen kan krijgen is ook de schuld van Bing het is een vies mannetje geworden

  4. Dat was per ongeluk dat Sjors geen kinderen kan krijgen door Bing. Heeft Sjors precies uitgelegd aan Amir. En Sjors en Amir zijn weer uit elkaar. dus niks adopteren. En Bing gaat t over 2 weken verpesten bij Nina .

Geef een reactie