• 11 september 2018
 • GTSTfanclub
 • 27

Maandag 24 september 2018
Janine is op een missie en heeft daar oude fotoboeken voor nodig. Ludo probeert een conflict buiten de politie om op te lossen. Linda weet niet wat ze hoort als Q nogal intieme vragen aan haar stelt.

Dinsdag 25 september 2018
Aysen word op een vreemde plek verrast door een halfnaakte man die ze maar al te goed kent. Marieke is erg onzeker door de diagnose die er over haar gesteld is. Carlos komt met een onverwacht voorstel.

Woensdag 26 september 2018
Lana is ontroostbaar als Q pas iets met haar wil als ze achttien is. Flo ziet het niet zitten als Lucas hem wilt helpen met zijn vlog, totdat hij merkt wat Lucas’ inbreng kan zijn. Amir word overvallen door vaderlijke gevoelens.

Donderdag 27 september 2018
Lucas besluit dat het huis verduurzaamd moet worden. Aysen weigert een werkopdracht van haar meerdere. Zoë stapelt de ene leugen op de andere om haar aanstaande schoonvader om de tuin te leiden.

Vrijdag 28 september 2018
Rover laat het er niet bij zitten wanneer Kimberly zijn hulpvraag afwijst. Carlos licht Bing in over een foute beslissing. Amir krijgt de reden te horen van Sjors’ onvruchtbaarheid. Hij stapt woedend op Bing af.

27 comments on “Spoilers 24 tot en met 28 september 2018

 1. Dit seizoen wordt volgens mij beter dan de vorige, ik zie nog nergens een verhaallijn ontstaan die net zolang kan gaan duren als de verhaallijn omtrent de moord op Jan Maes, gelukkig 🙂

 2. Zo slecht dat verhaal met Nina, slaat nergens op..aan haar houding in het begin weet je dat ze alles prima weet.. daarna wordt het alsnog bijgestuurd.. maar echt een slecht verhaal..

 3. Blijf t maf vinden dat ze 2 maanden vooruit zijn gesprongen . Andere jaren deden ze dat nooit na de cliffhanger. Anyway dit wordt interessant dat geheugenverlies van Nina.

 4. De aanstaande ‘schoonvader’ van Zoe is denk ik die inspecteur, de opa van Daan. Zoe gaat toch met hem aanpappen?

  Of zou het de nieuwe man van Maria de Jong zijn? Aangezien zijn in november haar intrede doet.

 5. En Nina is zwanger….wilde ze bing toch vertellen voor de kidnap.. Zeggen ze ook niks meer over….
  En zeker raar zo 2 mnd ineens voorruit

 6. SPOILER ALERT:

  Marieke heeft de ziekte van Alzheimer

  Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint dramatisch voor Marieke de Moor. Sinds haar terugkeer naar Meerdijk heeft Marieke steeds meer moeite met alledaagse dingen zoals plannen maken, beslissingen nemen, gesprekken volgen en informatie onthouden. Na een aantal tests in het ziekenhuis wordt bij Marieke vrijdag 21 september de onverbiddelijke diagnose gesteld: ze heeft de ziekte van Alzheimer.
  De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Iemand met alzheimer krijgt steeds erger wordende problemen met het geheugen. Bij sommige mensen verloopt de achteruitgang heel snel, terwijl anderen nog jarenlang een relatief gewoon leven kunnen leiden. In de laatste fase van de ziekte nemen de krachten van iemand met alzheimer zo sterk af dat algemene verzwakking de doodsoorzaak kan zijn.
  De gemiddelde levensverwachting van alzheimer patiënten is acht tot tien jaar. Er is geen medicijn dat de ziekte kan genezen.

  Bron: GTST-twitter

 7. Maar dan is Eduard niet de schoonvader, want dat is de opa van Daan.. Dan zou er dus weer een nieuwe acteur een gastrol gaan krijgen als de vader van Daan Stern. Ben benieuwd wie dit dan is en welke rol hij gaat spelen in deze verhaallijn.

 8. Groot NIEUWS : Gerucht via een andere GTST site, Ingmar Schrama zou gespot zijn in de studios van GTST. Zou natuurlijk super zijn, maar ik reken nergens meer op

 9. Afschuwelijk laat haar vooral wegblijven die vrouw keek bij alles angstig en verbaasd uit haar ogen… niet van deze wereld. Uberhaupt is de rol van Sjors niet bijster interessant

 10. Super als Ingmar terug komt, hoop dat dit gerucht waar is!
  Niets ten nadele van Melissa Drost hoor, zij heeft de rol van Sjors echt goed overgenomen vind ik. Maar zie toch wel heel graag de originele Sjors terug

 11. Dit klopt niet.
  De diagnose van Marieke is fronto temporale dementie, dit is een vorm van dementie die bij relatief jonge mensen (40 jaar) voorkomt en is zeldzaam.
  Alzheimer is een andere ziekte; het is ook ee vorm van dementie en komt veel vaker voor.
  Dus GTST redactie houd je bij de feiten.

 12. @Ria, op een andere site staat een artikel over Marieke dat ze is gediagnoseerd met FTD.
  Ik denk (sterke vermoeden) dat je dat verhaal ook op die site hebt gelezen.

  Overigens was bij de 1ste diagnose/onderzoek wel degelijk Alzheimer, maar na een second opinion kwam de uiteindelijke diagnose FTD.

  Om nu het verwijt te maken aan GTST, “houd je aan de feiten”, vind ik nogal overdreven en onterecht.

Geef een reactie