• 17 september 2018
  • GTSTfanclub
  • 4

Dat Zoë creatieve manieren weet te vinden om aan geld te komen is ons wel bekend: toen we haar leerde kennen was ze namelijk een sugargirl. Om haar studie te bekostigen had ze destijds afspraken met rijke mannen die haar daar geld voor gaven.

Nu Rik in het ziekenhuis ligt en dus geen inkomsten genereert stapelen de rekeningen in de huize de Jong zich snel op en Zoë is ten einde raad. Daarnaast wilt Rik ook nog graag een behandeling ondergaan in Engeland die bijzonder prijzig is.

Daan
Daan wilt graag promotie maken bij de politie. Zijn opa Eduard houd dit echter tegen omdat hij vind dat Daan eerst serieuzer in het leven moet gaan staan: Eduard heeft namelijk gehoord van Daans avontuurtje met Aysen en vind dat natuurlijk niet de juiste manier. Zodra hij zijn leven en carrière serieus gaat nemen zorgt Eduard voor de promotie.

Gelukkig heeft Daan daar een oplossing voor: Hij vraagt Zoë ten huwelijk. En als zij met hem trouwt betaalt hij de behandeling van Rik in Engeland. Zoë schrikt nogal maar de vraag is of ze een andere manier kan bedenken om aan het geld te komen. En wat zal Rik hier van vinden?

4 comments on “Spoiler alert: Zoë word ten huwelijk gevraagd… Maar niet door Rik!

  1. Hahahahha wat een belachelijk verhaal! Wanneer gaat GTST nou weer eens dichter bij de realiteit staan? De verhalen van nu zijn echt 100x niks en héél ver gezocht…

Geef een reactie