• 5 september 2018
  • GTSTfanclub
  • 4

Zojuist heeft GTST via een Instagram post laten weten dat we nog een nieuw personage mogen verwelkomen in Meerdijk. Het betreft hier Eduard Stern, de grootvader van Daan, gespeeld door Jules Croiset

Jules Croiset, die overigens de neef is van Coen Flink (onder andere bekend van Oppassen!!!), heeft al een opmerkelijke carrière erop zitten en alhoewel je hem in eerste instantie wellicht niet herkend zal zijn stem bij velen toch wel herinneringen oproepen aan de Efteling. De rol van ‘Hugo van den Loonsche Duynen’ (de Bokkenrijder) in Villa Volta is namelijk door hem ingesproken.

Daarnaast heeft Croiset een legio aan andere rollen vervuld waaronder Derk van der Linden in Medisch Centrum West, de burgemeester in Amsterdamned, Meneer Van de Berg in vrienden voor het leven en heeft hij gastrollen vervuld in Baantjer, Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam.

Wil je meer over Croiset lezen? Kijk dan eens op zijn Wikipedia pagina

4 comments on “Nog een nieuwe acteur in GTST

Geef een reactie