• 25 september 2018
 • GTSTfanclub
 • 18

Vaak kan je aan de leader bij GTST wel afleiden wie er blijven en wie er gaan. Nu is er een leader opgedoken waar we toch wel een beetje van schrokken… Zien we dat nou goed? Komt Noud er niet meer in voor?

Wij hebben de hand weten te leggen op deze leader welke vermoedelijk de nieuwe leader zal worden. Niet alleen zien we Noud er niet meer in terug, ook is er een nieuw gezicht te zien. 

Stephanie van Eer
Op de plek waar je eerst Noud zag is in deze leader Stephanie van Eer te zien. Van Eer is onder andere bekend in haar rol als Shirley Benoit in SpangaS. Met deze rol is ze dit jaar gestopt, dus heeft ze tijd zat om een rol te spelen in GTST. Wij zijn heel benieuwd welke rol dit zal zijn.

Bekijk ook de Wikipedia pagina van Stephanie van Eer

Noud Alberts
De laatste tijd was Noud al een stuk minder op de voorgrond van GTST en heeft zijn rol niet heel veel waarde meer. Waar we hoopte dat hij een wat meer prominente plek zou krijgen zijn we nu bang dat hij binnenkort Meerdijk wellicht wel gaat verlaten…

Ruud Feltkamp heeft natuurlijk naast zijn werkzaamheden bij GTST een mooie carrière als DJ Rudi Feral en is hij altijd druk bezig met verschillende projecten. Misschien dat hij hier meer tijd voor wilt?

Kijk voor meer info ook eens op ruudfeltkamp.nl. Daar kan je ook zijn officiële APP downloaden!

Carlos
In de leader is ook Carlos niet meer te zien. Het lijkt erop dat hij een tijdelijke rol heeft om het verhaal van Nina wat meer body te geven. Hierbij krijgen wij wel de hoop dat Nina haar geheugen uiteindelijk terugvind en terugkomt bij Bing. Dan zou Carlos uiteindelijk toch moeten verdwijnen.

Wanneer deze leader de eerste keer te zien zal zijn op RTL 4 is niet bekend.

Bovenstaande is niet bevestigd of ontkent door RTL en /of Endemol.

18 comments on “Breaking! Een nieuwe GTST leader: een nieuw gezicht, maar waar is Noud?

 1. Dit is natuurlijk altijd grappig om telezen, ook al vindt ik het zo tegen vallen tegenwoordig ( gtst) blijft het toch een traditie onder het wasje vouwentekijken!

  Maar wat zag ik nou? Ik lees niks over Sil maar die staat volgens mij toch echt naast Laura.

 2. Uit betrouwbare bron (figurant) heb ik vernomen dat Bing een zus blijkt te hebben die binnenkort in de serie komt dus ik weet vrij zeker dat zij dit gaat zijn.

 3. Noud uit de serie zou ik niet erg vinden. Wat mij betreft het minst interessante personage van de serie en ook nooit echt geweest sinds het begin.

 4. Ik denk eerder dat Noud even uit GTST gaat omdat de acteur op flexwet moet gaan en binnen een halfjaar terugkeerd en dat meisje dat bij Kimberly staat even in GTST zal komen en het zal niet de eerste keer zijn moest een tijdelijke belangrijke rol even in de generiek komen.

  Dus ik wil ermee zeggen dat niet wil zeggen dat Noud uit de generiek genomen word dat Ruud Feltkamp voorgoed weg is uit GTST en de toekomst zal het uitwijzen

 5. Hier zijn echt betwetters die reageren als andere hun mening hier posten ze denken dat hun mening de waarheid is en je zal voor minder hier gewoon niet meer reageren en je mening geven. Waar gaan we in godsnaam naar toe.

 6. Jammer dat Noud weggaat, hopelijk komt ie wel weer terug, hij brengt namelijk veel goeds bij iedereen terug! Met Nina etc. JAMMER ECHT!! En al die jonge mensen in gtst idd heel spangas loopt leeg, leuk nieuwe mensen, maar mensen die eerder al zijn weggegaan vind ik wat leuker, maakt het spannender dan steeds iets nieuws….. toch?

Geef een reactie