• 29 september 2018
  • GTSTfanclub
  • 0

Let op! Dit bericht bevat spoilers!
Afgelopen week is er weer een hoop gebeurt in Meerdijk. Marieke heeft Mark verteld over haar ziekte, Nina koos er toch voor om de zwangerschap voort te zetten en Amir is erachter gekomen dat Sjors niet zwanger kan worden en waarom dat zo is. Hoe gaat dit komende week verder?

Amirs actie
Dat Sjors niet zwanger kan worden zit Amir niet lekker. Hij wilt toch eigenlijk wel heel graag een kind van haar. Daarom gaat hij zelf op onderzoek uit naar medische oplossingen.

Tijdens zijn onderzoek komt hij er achter dat er nieuwe behandelingen zijn waarbij vrouwen met verkleefde eierstokken toch zwanger kunnen worden. Wanneer hij dit aan Sjors vertelt reageert ze niet zoals verwacht: ze word razend en uiteindelijk maakt ze het via de telefoon uit omdat ze volgens haar “te verschillend denken”.

Mariekes feest
Marieke geeft een feest omdat ze het leven wilt vieren. Haar omgeving vind haar timing een beetje raar nu ze zo met Nina bezig zijn maar ze komen toch met zijn allen naar de Rozenboom. Tijdens een emotionele speech van Marieke vertelt ze van haar aandoening en dat ze dus dement word en binnenkort daar aan zal overlijden.

Iedereen is geschokt. Ludo voelt zich schuldig dat hij zijn schoonzus niet serieus heeft genomen, Mark schaamt zich en Janine breekt en vlucht weg. Uiteindelijk praten de zussen het uit en beloven ze elkaar eeuwige steun, voor hoe lang dat ook nog mag duren.

Zoë en Aysen
Zoë en Aysen zijn het gedrag van Daan meer dan zat. Ondanks dat de afspraak was dat de relatie van Zoë en Daan puur platonisch zou zijn, probeert hij haar toch te kussen. Samen met Aysen besluit Zoë het Daan betaalt te gaan zetten en smeden ze een plan.

Samen lokken ze hem naar het park waar Aysen hem vastketent aan een hek. Ze laten de sleutels net buiten zijn bereik achter zodat hij aan passanten moet vragen hem te bevrijden. Als hij vrij is gaat hij woest naar Aysen om verhaal te halen.

Na een woordenwisseling slaat de stemming al snel om in een heftige vrijpartij.

Bings actie
Bing vind het ondertussen wel erg lang duren allemaal en van Carlos heeft hij alleen maar last. Tijd om te zorgen dat Carlos verdwijnt vind Bing. Daarom koopt hij een mediator om die aan Carlos vertelt dat het beter is voor Nina als hij vertrekt. De mediator vertelt Carlos dat Nina haar geheugen nooit terug zal krijgen als ze zich blijft vastklampen aan hem.

Carlos vertrekt en laat Nina alleen achter in de Rozenboom. Omdat Noud al eerder goede invloed op Nina heeft gehad besluit Bing hem op haar af te sturen.

Ook Zoë en Aysen doen hun best om Nina’s geheugen terug te krijgen. Ze besluiten Nina te confronteren met haar laatste weken in Meerdijk voor ze naar Spanje vertrok. Dit lijkt in eerste instantie geen resultaat te geven totdat de twee over Loes beginnen. Dit veroorzaakt bij Nina een hele reeks aan flashbacks die zo eng voor haar zijn dat ze vlucht. 

Nou volgt haar en is erbij wanneer al haar herinneringen en haar geheugen volledig terugkomen. Er is alleen één ding wat niet verandert: Nina houdt nog steeds zielsveel van Carlos en wilt bij hem zijn. Omdat ze nog niet weet wat ze met Bing aan moet eist ze van Noud dat hij zijn mond houdt totdat ze weet wat ze moet doen.

Uiteindelijk besluit ze naar Spanje te gaan. Maar voordat ze dat doet wilt ze Nola nog even zien en moet ze dus langs Bing. Hoe hard ze haar best ook doet, Bing heeft direct door dat ze haar geheugen terug heeft maar heeft geen idee wat hij er nu mee moet.

Rovers actie
Dat Noud steeds meer tijd met Nina doorbrengt gaat bij Kimberly niet in de koude kleren zitten. Ze word steeds meer onzeker over haar relatie met Noud. Tijdens een drankspelletje met Q en Rover kijkt Kimberly daarom iets te diep in het glaasje waardoor Rover haar naar huis moet brengen.

Eenmaal thuis aangekomen probeert Kimberly Rover te zoenen. Hij gaat hier echter niet op in maar legt haar met een glimlach op bed. Dagen later confronteert hij Kimberly met haar poging om zo aan te tonen dat haar relatie met Noud niet zo lekker zit.

Dat blijft niet zonder gevolgen…

Geef een reactie