• 28 augustus 2018
  • GTSTfanclub
  • 0

Aanstaande maandag is het zover! GTST seizoen 29 gaat van start. Wat kunnen we dit seizoen allemaal verwachten?

Twee maanden later
De soap begint aanstaande maandag twee maanden later in de tijd dan dat de laatste aflevering eindigde. Er zijn dus al de nodige gebeurtenissen geweest welke we waarschijnlijk de komende tijd in verschillende flashbacks te zien krijgen.

Rik in coma
De brandblusser die Rik tegen zijn hoofd heeft gehad heeft hem blijkbaar flink geraakt. Rik heeft namelijk 8 weken in coma gelegen. In deze tijd is Zoë hem trouw gebleven terwijl ze niet weet hoe Rik eruit komt.

De kosten van het ziekenhuis lopen behoorlijk op en Zoë heeft ook geen financiële middelen om hem te onderhouden. Wellicht dat Maria de Jong (die in November naar Meerdijk komt) een helpende hand kan bieden.

Waar is Nina?
In de cliffhanger kon je zien dat Nina bijna verpletterd word in een auto. Nu, 2 maanden later, is Nina nog niet gevonden. Haar familie is al maanden naar haar op zoek maar is tot op heden zinloos. Na slechts een week zoeken heeft de politie al aan Janine aangegeven dat de zoektocht naar Nina geen prioriteit meer is en richt de familie zich zelfs tot een paragnost.

Aysen terug bij de politie
Of het door haar speurwerk naar de moordenaar op Jan Maes komt is niet bekend, maar Aysen is weer terug bij de politie. Ze probeert over het verleden aan te komen en komt er ook nog een nieuwe liefde in het spel?

Sjors en Amir
Wie gedacht had dat de liefde tussen Sjors en Amir zou opbloeien zit er goed naast. In de laatste aflevering was te zien hoe Amir Sjors de liefde verklaarde maar dit heeft nog geen twee maanden stand gehouden.

Liefdes
Lucas hoeft zich niet veel langer zorgen te maken dat hij alleen blijft. Hij vind Flo Wagenaar namelijk wel heel interessant en het lijkt wel wederzijds. Hoewel Aysen nog maar net gedumpt is door Sjoerd lijkt er iets op te bloeien tussen haar en haar nieuwe leidinggevende bij de politie (Daan Stern). Ook zijn Q en Lana het vorige seizoen een stelletje geworden en dit lijkt stand te houden.

CS in de problemen
De verdwijning van Nina zorgt voor de nodige problemen bij CS. Kimberly en Sjors komen erachter dat er flinke rode cijfers zijn bij CS met dank aan Loes die voor haar plannen geld weggesluisd heeft uit het bedrijf.

Noud ondersteunt Kimberly niet echt in haar plannen bij CS wat de nodige spanningen in hun relatie oplevert.

Wat is Carlos van plan?
Bing heeft in het nieuwe seizoen een tegenstander erbij. Carlos Ramirez, een wijnhandelaar, is een nieuwe inwoner van Meerdijk met een ongezonde interesse in Bing. Voor zijn mysterieuze plan duikt hij in het verleden van Bing en komt daar toch wel wat opmerkelijke zaken tegen…

Er staat dus weer een hoop te gebeuren in Meerdijk en vanaf 3 september is dit allemaal te zien op RTL 4 en vanaf 31 augustus op Videoland!

Geef een reactie