• 26 augustus 2018
  • GTSTfanclub
  • 5

Maandag 3 september 2018
Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas zijn gedrag.

Dinsdag 4 september 2018
Aysen probeert op een ongebruikelijke manier aan baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.

Woensdag 5 september 2018
Rik komt in de problemen omdat hij financiële dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.

Donderdag 6 september 2018
Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Sjors heeft een nieuwe baan en stoot haar werkzaamheden voor Amirs stichting af. Anton vraagt zich af waarom Amir daarmee instemt. Aysen krijgt informatie over iemand, maar hoe betrouwbaar is de bron?

Vrijdag 7 september 2018
Janine kan het niet aan als de zaak rond Nina geen prioriteit meer heeft. Bing krijgt te maken met een oplichter. Als CS in de problemen komt, concludeert Kimberly dat zij daar verantwoordelijk voor is. Door Marieke verandert de situatie in CS zelfs in een regelrechte crisis.

5 comments on “Spoilers nieuw seizoen: 3 tot en met 7 september 2018

  1. @PFZ, Joey Ferre gaat denk ik Carlos spelen. GTST heeft bekendgemaakt dat er 4 nieuwe mannen te zien zijn, waaronder een recast van Rover. Ik denk dat Carlos Nina heeft in zijn huis

  2. @GTSTSTREETTEAM Jaaaaa zoiets dacht ik dus ook al, aangezien er staat wil haar verleden weten…. Ohhhh iemand vertelde mij dat Nina interview had gegeven, maar nergens kan ik die vinden??? Misschien zat diegene mij te stangen…

Geef een reactie