• 28 augustus 2018
 • GTSTfanclub
 • 10

Maandag 10 september 2018
Wanneer Carlos in Meerdijk verschijnt, gaat hij meteen op onderzoek uit. Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werken en gaat haar eigen gang. Marieke en Sjors komen tot het besef dat CS op instorten staat.

Dinsdag 11 september 2018
Linda stelt voor dat een paragnost mogelijk uitkomst kan bieden in de voortdurende zoektocht naar Nina. Na alles wat er is gebeurd voelt Kimberly zich eenzaam en heeft ze ernstige behoefte bij iemand uit te huilen.

Woensdag 12 september 2018
Daan maakt het Aysen niet makkelijk als hij haar een stormbaan laat bedwingen. De geharde agente laat zich echter niet kennen. De verliefde Amir vangt bot bij Sjors en Zoë kan door haar zorgen om Rik de slaap niet vatten.

Donderdag 13 september 2018
Janine bekijkt de paragnost in eerste instantie met argusogen. Dankzij Noud gaat Daan met andere ogen naar Aysen kijken. Carlos heeft opmerkelijke zaken ontdekt over Bing en dat leidt tot een keiharde confrontatie.

Vrijdag 14 september 2018
Carlos verdwijnt net zo plotseling als hij verscheen maar Bing laat het er niet bij zitten. Hij schakelt het netwerk van Ludo in om meer over hem te weten te komen. Janine helpt hem wijs te worden uit de aanwijzingen.

10 comments on “Spoilers 10 tot en met 14 september 2018

 1. Ik hoop zelf dat het Loes is. 🙂

  Zou het ook raar vinden als het Nina was, want als je iemand uit een auto red ga je dr toch niet ‘ontvoeren’ naar je huis, maar breng jaar haar naar het ziekenhuis/bel je 112? Maarja, dat zal wel weer.

 2. Het lijkt er op dat Nina bij die Carlos is, of Loes, ben dan wel benieuwd hoe dat allemaal is gegaan, dus kan niet wachten op het nieuwe seizoen 🙂

 3. 1 van de 2 wordt door carlos vastgegouden. De ander is dus morsdood. 20 % dat Loes dood is. 80 % dat Nina dood is volgens mijn persoonlijk ”weerbericht” .

 4. Carlos wilt info hebben van Bing, bang dat er vuiligheid aan het licht komt???? Hij heeft in iedergeval een vrouwelijke logee…. En die nieuwe Rover okee.. mensen hadden toch gezien de echte rover? Zou die dan weer terug keren?? En die Jan-jaap / jeroen wel raar dat hij in GTST weer een andere naam krijgt?? Terwijl in Nieuwe tijden hij nu opbiecht hij Janjaap is…. En die nieuwe vriend van Lucas … die was eerst iemand anders in gtst daarna was hij handlanger van Thijs… beetje ingewikkeld waren er geen andere acteurs? Net als HEIN van Janine die was op het huwelijk van Sjors en Bing trouwambtenaar. Dus het komt dus vaker voor??? In de interviews over de GTST acteurs over hoe ze graag dood willen enzo verteld nina Ja met heel veel bloed enzo…. maar goed dit is aantal jaar geleden?? 31 Augustus vooruit kijken… BIOSCOOP of maandag afwachten………

 5. Het komt vrij vaak voor sat gastacteurs later worden gecast voor een vaste rol. Alleen in het geval van Dorian ligt dit anders. Hij had een vaste rol als Jeroen/Jan Jaap in Nieuwe Tijden en krijgt nu een vaste rol als Daan. Hoe ze dat gaan uitleggen weet ik ook niet.

 6. ja dat denk ik ook, en ik vermoed dat het Nina is die bij Carlos is

  ook gebaseerd op de hint die Aysen gaf, toen ze tegen Ludo zei ik kon niks meer voor haar doen, dus Loes is gewoon dood door die val

 7. Ik heb ben de hele komende week vooruit gekeken !! – Niet verder lezen als je niets wilt weten !
  *
  Nina leeft nog en ze verblijft op dit moment in Spanje bij carlos, ze doet alsof ze niet meer weet wie ze is en waar ze vandaan komt. Carlos vertrouwt haar niet en denkt te weten wie ze werkelijk is en gaat op onderzoek uit in meerdijk. Nina en Carlos zijn verliefd en zijn een setje samen in Spanje.

 8. Wat een onzin, Nina vlucht nadat ze aan de “dood” is ontsnapt en laat haar familie en alles maar achter zich en komt in Spanje… Tuurlijk wat een domme onzin… ik stop met kijken naar deze flauwekul, jammer na 28 jaar trouwe kijker

 9. (Spoiler alert!***)

  Precies! En ze bekommert zich totaal niet om Nola? En wat is er gebeurd met haar zwangerschap? Zoveel fanta en dan die stomme nieuwe leader en die “ 2 maanden later.” De kwaliteit begint echt teleurstellend te worden. Ook geen zin meer om te kijken, verhaallijn begint nu te kinderachtig en iets TE ongeloofwaardig te worden

Geef een reactie