Vanaf vandaag is de volledige eerste week van het nieuwe seizoen van GTST te zien op Videoland. Geen tijd om te kijken? Dan praten we je alvast even bij!

Rik
Zoals reeds bekend overleeft Rik de klap met de brandblusser. Hij heeft echter wel een nekwervel gebroken waardoor hij geen gevoel meer heeft in zijn armen en benen. Zijn kans op herstel is klein maar in Meerdijk zijn natuurlijk wel meer wonderen gebeurt.

Carlos en Nina
Nina is op tijd uit de auto ontsnapt en is naar Spanje gevlucht waar ze Carlos ontmoet. In Spanje noemt ze zichzelf Nola en doet ze alsof ze verliefd is op Carlos.

Na een tijdje komt Carlos er echter achter dat er iets niet klopt en gaat hij naar Meerdijk om achter de waarheid te komen.

Loes
De enige die dan overblijft is Loes. Loes heeft de val van de containers niet overleeft. Ze is dus ook niet te zien in het nieuwe seizoen.

19 comments on “Slachtoffer cliffhanger bekend

 1. Vind er geen ruk meer aan.
  Ik keek vanaf het begin ook elke avond
  Maar ik kijk nu ook niet meer
  Slaat nergens meer op .
  Ineens 4 nieuwe spelers
  En Nina Met haar nieuwe liefde uit Spanje..
  Ik vind het naar 28 jaar wel mooi geweest.
  Ik kijk niet meer

 2. @maximeteam

  ze heeft kennelijk de auto open getrapt, lol dus meer geluk als iets anders voor prinsesje Nina

  Loes dood dat had ik wel verwacht, en als die de val had overleefd dan was ze in coma met gebroken botten denk ik

 3. @Remi, wie zegt dat Nina met een nieuwe liefde naar Spanje is?
  Ze kan ook gevlucht zijn uit angst. Naar Spanje is vreemd, maar we kennen de reden (nog) niet. Afwachten dus.

  Ik weet natuurlijk niet of jij vooruit hebt gekeken. Ik niet, laat mij as maandag/ komend seizoen verrassen. Ik kraak nu
  in ieder geval nog niets af. Vindt dat nog te vroeg.
  Maar jouw conclusie om dat wel te doen en niet meer te kijken, vind ik in ieder geval nogal voorbarig. Geef de schrijvers een kans, het seizoen begint pas.

 4. Wat een onzin, als je vlucht dan ga je niet naar Spanje.
  Je laat ook je familie niet in onzekerheid over wat er met je is gebeurd, daarnaast kan je ook via het nieuws horen dat iemand dood is en anders informeer je zodat je niet hoeft te vluchten.

  Dit verhaal slaat helemaal nergens op!

 5. Nina gaat ook helemaal tekeer tegen Carlos als hij haar Nina Sanders noemt. Hij komt erachter dat zij de ontwerpster van La Nina is, en gaat naar Meerdijk om dingen uit te zoeken en komt daar in contact met Bing.

 6. ja Nina kreeg ook geen hulp van d’r familie, en waarschijnlijk ook door de shock van het autosloperij voorval geheugenverlies, een beetje een combinatie van beide deze dingen denk ik

 7. Tuurlijk je ziet dat ze best weet wie ze is deze week, dan neem je meteen contact op met je familie zeker omdat ze ook een jong kind heeft..

 8. Aan de ene kant lijkt t geheugenverlies [misschien door die klap van die wijnfles door Loes ] maar t kan ook zijn dat ze doet alsof en dat ze door die trauma [opgelopen op de sloperij ] niet terugwil naar Meerdijk.

 9. Nina kan door de klap van de fles inderdaad geheugenverlies of iets hebben opgelopen en daardoor zich veel dingen niet kan herinneren. Ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen.

 10. Nina is inmiddels vertrokken bij Carlos, na dat hij haar inlichtte over zijn reis naar Meerdijk, Nina is nu op de vlucht, dit is allemaal te zien in afl. van 14 september, de voorstukje zag je Nina nog in een restaurant, maar zal daar ook weer vertrekken, dus bestaat een kans dat Nina wel GTST verlaat, maar we weten immers dat ze nog leeft, schijnbaar is de rol van Carlos nu ook weer afgelopen, staat ook niet op de Castfoto

 11. Tuurlijk en Nina doet weer alsof ze zwanger van Carlos is, het is echt heel ongeloofwaardig dat ze op de vlucht zou zijn,of geheugenverlies heeft.

 12. Is Micheal de Roos echt weg? Alex zeker ontslagen door Groen omdat hij Loes niet te pakken kreeg en teveel aan Aysen ”vastzat”?

 13. @erik, in de aflevering van maandag 17 september wordt meer duidelijk. (met Nina, Carlos, Bing en Ludo in het middelpunt ) Net gelezen op Twitter.

Geef een reactie