• 27 augustus 2018
  • GTSTfanclub
  • 0

Dit najaar komt Maria de Jong, de moeder van Rik, weer terug naar Meerdijk. Dit bevestigt Joke Bruis aan het AD.

“Volgende week beginnen de opnames”, volgens Joke, “De opnames duren de hele maand. Volgens mij ben ik voor het eerst op 22 november weer in de serie te zien.” vertelt ze verder. Joke was in 2009, 2010 en 2011 ook al te zien als Maria de Jong, de moeder van Rik en Danny. “Ik kom weer even terug uit Canada”, zegt Joke over haar personage, dat emigreerde. “Er zijn weer veel nieuwe perikelen.”

Of haar terugkomst te maken heeft met de situatie waar Rik zich in bevind is niet bekend. In de spoilers is te lezen dat Rik moet revalideren en dat hij daar veel moeite mee heeft. Wellicht kom Maria terug om te helpen met de revalidatie of neemt ze Rik mee naar Canada om daar verder te revalideren?

Geef een reactie