• 22 augustus 2018
 • GTSTfanclub
 • 8

Al eerder werd bekend dat Floris Bosma vanaf het nieuwe seizoen te zien zal zijn in GTST. Vandaag laat Everon Jackson Hooi via zijn Instagram pagina weten dat Floris de rol van Rover Dekker zal gaan vertolken.

Afgelopen seizoen is Rover naar Canada vertrokken om bij zijn vader te gaan wonen nadat hij niet kon leven met het schuldgevoel van het online plaatsen van naaktfoto’s van Kimberly. Nu zal hij opnieuw zijn opwachting gaan maken in Meerdijk.

Of de Meerdijkers hier blij mee zijn zal nog moeten blijken, vooral Kimberly krijgt de schrik van haar leven als ze oog in oog komt te staan met Rover en of Noud zo blij is om de ex vriend van zijn vriendin te zien valt nog maar te bezien.

Floris Bosma
De rol van Rover Dekker zal vanaf dit seizoen vertolkt worden door Floris Bosma. Tijdens een optreden van de band van Bosma (van origine een muzikant) bij De Wereld Draait Door, werd hij ontdekt door een castingdirecteur die hem een hoofdrol aanbood in een Nederlandse film. Na enige twijfel werd Bosma overgehaald door zijn manager om op het aanbod in te gaan en speelde hij de rol van Stijn in Sing Song.

Acteren bevalt Bosma wel en vanaf 3 september is hij te zien als Rover Dekker.

8 comments on “Floris Bosma vanaf 3 september te zien als Rover Dekker

 1. Doet toch altijd wat knullig aan, een andere acteur voor een bekend karakter. En het is zelden een verbetering, al doet de “nieuwe” Sjors het wel goed. Bianca was een voorbeeld van de minst geslaagde “transplantatie”.

 2. Maar Anton en Linda hebben op Q na geen familie meer dus ik denk dat dat de voornaamste reden was. Als Sam er niet uit was gegaan hadden ze denk ik niet voor een nieuwe Rover gekozen.

 3. @Evert ben ik het niet helemaal met je eens. Soms is een karakter gewoon nog lang niet uitgespeeld, dat idee had ik bij Rover ook. Als ze bij elke acteur die stopt ook maar moeten stoppen met de rol, dan krijg je dus zo’n leegloop als afgelopen seizoen en daar wordt ook niemand blij van. Maar soms pakt het idd wat minder goed uit, niemand kon Bianca natuurlijk zo hysterisch spelen als Cynthia Abma! Geef hem het voordeel van de twijfel 😉

 4. Hele goede beslissing en dit zou zeer goed kunnen uitpakken! Denk aan geslaagde recasts van Charlie (door Lieke), Wiet (door Pip) en Dian (door Chris Jolles). Alledrie een stuk beter dan hun voorgangers!!

 5. Ja eerst maar eens afwachten. De 2e Bianca was inderdaad niet geslaagd maar bij Charlie, Dian en ook Helen Helmink wel.
  Lieke van Lexmond als de 2e Charlie deed het goed maar Aukje van Ginneken als de 1e ‘puber’ Charlie was ook niet verkeerd
  Chris Jolles als de 2e Dian was inderdaad top maar dat kwam ook omdat Dian als bitch veel leuker en interessanter was geworden dan de 1e Dian.
  De nieuwe Sjors vind ik ook goed maar toch hoop ik wel nog steeds dat Ingmar terugkomt.
  Morris is ook nog door drie acteurs gespeeld maar die rol is mij nooit zo bijgebleven.

 6. Joke Bruijs zal vanaf 22 november weer in GTST te zien zijn als Maria de Jong, de moeder van Rik de Jong (Ferry Somogyi). De actrice heeft bevestigt tegenover RTL Boulevard dat zij ongeveer een maand lang te zien zal zijn in de serie.

 7. Volgende week maandag begint het 29ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. En Meerdijk verwelkomt dit seizoen vier nieuwe personages die het soapdorp gaan veroveren.

  Floris Bosma vertolkt de rol van Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberley.

  Dorian Bindels is te zien als Rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen en de twee dagen elkaar op verschillende gebieden uit.

  Joey Ferre speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie op 3 september.

  Ferre is vooral bekend dankzij zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever, Grease en Full Monty en was hij sidekick in het zondagmiddagprogramma Life4You.

  Joey deelt het nieuws zelf via sociale media. „De tijd van onbezorgdheid is voorbij”, schrijft hij op Instagram, verwijzend naar de leader van de populaire soap. „Vanaf 3 september ben ik een nieuwe inwoner van Meerdijk!

  Roel Dirven zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop.

  Eerder dit weekeinde werd ook bekend dat Joke Bruijs komend seizoen terugkeert in GTST.

  Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie