Maandag 11 juni 2018
Zoë flirt en daar wordt positief op gereageerd. Nu hoeft ze alleen Rik nog met een smoes weg te werken. Nina schrikt als Loes plotseling blijkt te zijn teruggekeerd uit Hong Kong. Sjoerd doet er alles aan om zijn huwelijksplannen te redden.

Dinsdag 12 juni 2018
Mark moet bewijzen dat hij geen oplichter is. Loes gaat gewetenloos aan de gang met het saboteren van het geluk van Bing en Nina. De roekeloze Zoë komt terecht in een gevaarlijke situatie. Voor haar zus doet Marieke een poging om zich te verzoenen met Ludo.

Woensdag 13 juni 2018
Sjoerd krijgt een vervroegde huwelijksverrassing. De emoties lopen hoog op als Bing druk uitoefent op Mark om zijn lijn te volgen. Amir is geschokt als hij een ex van Sjors ontmoet. Janine komt op voor haar familie en gaat daarmee tegen Ludo in.

Donderdag 14 juni 2018
Amir shockeert Anton en Linda. Q heeft genoeg gespaard om een grote aankoop te doen. Lana’s plezier met Q wordt grof onderbroken. Laura ontfermt zich over Sjors als zij het moeilijk heeft. Door Loes nerveus te maken en te forceren, hoopt Aysen dat Loes fouten gaat maken.

Vrijdag 15 juni 2018
Loes zit in het nauw en dat resulteert in een dwaalspoor, een brief en een levensbedreigend plan. Aysen openbaart een geheim van Lana aan Q. Dit zet hem aan om zelfstandig te opereren. Sjors komt in conflict met Lucas vanwege een joint.

9 comments on “Spoilers 11 juni tot en met 15 juni 2018

  1. Het lijkt erop alsof eindelijk het uit gaat komen dat anton nog een dochter heeft dat kan het ook zijn maar dat denk ik niet

  2. Tim en Nuran keren beide terug voor de bruiloft van Sjoerd en Aysen! Tim komt al in de aflevering van woensdag 13 juni en Nuran ergens tegen de bruiloft of misschien wel de bruiloft zelf. Dit zal dan de cliffhanger worden denk ik?

  3. Ja natuurlijk word die bruiloft van Sjoerd en Aysen de cliffhanger dat kan niet anders. En het zal niet alleen om de bruiloft draaien maar ook nog om andere verhalen. Maar de bruiloft gaat sowieso een grote rol krijgen in de cliffhanger.

  4. Ik denk dat Aysen tijdens de bruiloft er achter komt dat Loes de dader is en ze Loes oppakken verkiest boven trouwen met Sjoerd

Geef een reactie