Maandag 25 juni 2018
Aysen is zeer tevreden wanneer Bing wordt gearresteerd, maar moet zelf ook mee. Nina ontdekt dat Bing misbruik heeft gemaakt van de gevoelens die Loes voor hem heeft. Loes legt een belastende verklaring af. Zoë wordt ondervraagd en liegt over wat ze weet.

Dinsdag 26 juni 2018
Om Loes te overtuigen, moet Nina tegen haar moeder liegen. Sjors is radeloos wanneer er nog steeds niets bekend is over de verblijfplaats van Lana. Anton geeft aan dat hij Sjoerds getuige wil zijn bij het huwelijk.

Woensdag 27 juni 2018
Q wordt betrapt en heeft iets uit te leggen. Janine ontdekt dat Ludo en Nina dingen voor haar achterhouden en wil weten hoe het zit. Mark en Marieke vieren dat ze een belangrijke opdracht binnen hebben. Zoë en Rik krijgen ruzie als ze recht tegenover elkaar staan omtrent Bing.

Donderdag 28 juni 2018
Crisis in de tent: Lana verwijt Q dat hij een verrader is. Janine bespioneert en achtervolgt Loes. Nina wil dat haar moeder hier onmiddellijk mee stopt. Verder neemt Nina een risicovolle zakelijke beslissing. Rik verwijt Sjoerd dat hij een slechte vriend is.

Vrijdag 29 juni 2018
Lana is enorm opgelucht als ze eindelijk iemand kan vertellen over Loes. Aysen probeert Bing mee te krijgen in haar ontmaskeringsplan. Ze maakt het hem meteen moeilijk omdat hij het vertrouwen van Loes zou moeten winnen. Loes brengt Bing in levensgevaar.

22 comments on “Spoilers 25 tot en met 29 juni 2018

 1. Loes doet van die rare dingen ze doet ook slaapmiddel in nina drinken en ze drogeert nina loes heb de trap geven aan jan maas zij moet de bak in

 2. Pino de Blauwe Vogel, waarom je reacties weggehaald worden? Wat denk je zelf.

  Overigens reacties weghalen doet de redactie van deze site. Ze zullen niet voldoen aan de voorwaarden.

 3. Kan het niet meer volgen Aysen en Zoe maken ook ruzie en Loes zit achter Bing aan met een knobbeltje in haar borst en Lana en Q zitten 180 km van Meerdijk vandaan in hun tent.En de Politie zie je ook niet meer in het onderzoek naar Jan Maes

 4. @Pino de Blauwe Vogel, Juist om dit soort reactie(s). O.a. je taalgebruik. Echt jammer dat je het niet snappen wilt of kunt.

  Je kunt mailen naar de redactie, die kunnen je beslist het antwoord en uitleg geven. Bovenaan deze site staat een contactformulier.

 5. Aysen zit helemaal op een dwaalspoor bij Bing en het pistool was nep van plastic dat hoorde je toen het op de grond viel hahaha.Nina is niet zwanger dat komt door het vergif van Loes ze is schijnzwanger en moet naar Dokter Anton gaan.Het AZM is gesloten in Meerdijk door de bezuinigingen op Artsen en de verpleging hahaha

 6. Lana is 16 ze is nog minderjarig dat weet Q ook wel in de Zomer van 2019 is ze 21 jr denk ik en gaat ze trouwen en Sjors is dan 45 jr

 7. Vind het heel dom van Nina ze had een afspraak met Aysen over Loes hoe ze haar gaan ontmaskeren en loopt Bing weer gevaar.En iedereen weet het nu in Meerdijk.Vind Sjors ook een hele slechte moeder daarom is Lana ook weggelopen.Ze kan wel 100 filmpjes opnemen ze doet precies hetzelfde als de heks Martine die liet Sjors ook in de steek.Denk dat Loes naar Hongkong gaat vluchten of ze pleegt zelfmoord.

 8. Nina is niet zwanger komt door dat vergif van Loes dus ook jammer voor Amir wordt hij geen vader van het kindje van Nina en Bing

Geef een reactie