Maandag 18 juni 2018
Q denkt dat hij de ridder op het witte paard is, maar het eerste wat hij doet is liegen. Loes moet haar plannen bijsturen als Lana haar begint door te krijgen. Aysen weet Sjors op te stoken tegen Bing.

Dinsdag 19 juni 2018
Na een lief gebaar van Janine beseft Ludo dat ze hun ruzie moeten bijleggen. Aysen wordt opgehaald; ze moet op het politiebureau vragen beantwoorden. Zoë en Rik maken zich zorgen over de verdwijning van Lana. Amir is getuige van een verbijsterende actie van Sjors.

Woensdag 20 juni 2018
Sjors wil een beloning uitloven aan de gouden tipgever. Laura wil dat Sjors niet zo hard van stapel loopt, maar dat wordt niet gewaardeerd. Q zet zijn charme weer eens op het verkeerde moment in.

Donderdag 21 juni 2018
Aysen krijgt bericht dat haar illegale bestelling kan komen ophalen. Ze heeft niet door dat ze hierbij in de gaten wordt gehouden. Dat Nina zich beroert voelt, lijkt goed nieuws te zijn voor haar en Bing.

Vrijdag 22 juni 2018
Loes doet een liefdesverklaring. Aysen dringt het appartement van Bing en Nina binnen. In De Rozenboom staan twee bekende dj’s te kibbelen. Als Amir iets over Nina ontdekt, vraagt ze of hij dat wil verzwijgen.

25 comments on “Spoilers 18 tot en met 22 juni 2018

 1. Aysen en een illegale bestelling.. Dit maakt me wel nieuwsgierig. En ze dringt het appartement van Bing en Nina binnen.. Probeert ze iets te vinden over de verdwijning van Lana?

 2. Aysen is toch een domme ex-politie doos die alleen op Bing is gefixeerd. Ze weet dat Loes die tennispas van Anton stal. Maar er begint niks te dagen bij haar of Loes weleens schuldig zou kunnen zijn wat ook zo is.

 3. Nou, als het Loes lukt om Lana te vermoorden en het op een zelfmoord laat lijken, wordt het een enorme kwestie voor Sjors gelovigheid…

  Ze lult zich dus uit het Liesbosch moment, doet blijkbaar een tweede poging die mogelijk lukt en dan blijft het in de spoilers vaag.

  Misschien heeft ze Lana weten te verstoppen en mag Zoe uiteindelijk vrij blijven als de nepbrief van Lana gevonden wordt.

  Heftig, lijkt er steeds meer op alsof Loes een narcistische stoornis heeft.

 4. Precies @Anoniem zo denk ik er dus ook over. En dat al geruime tijd, dat ik mij dat afvraag.

  Maar in een soap moet een verhaallijn nu eenmaal ellenlang duren. Dus vooral niet te snel een oplossing/ontknoping.

 5. Het is duidelijk dat Aysen a one track mind heeft. Ze heeft las van tunnelvisie. Ik ben benieuwd hoe ze gaat reageren dat een vriendin van haar het heeft gedaan en niet Bing. En voor al die streken die ze doet, moet ze eigenlijk in de bak.

 6. Echt he! Ik dacht ook al, Aysen is toch veel slimmer en scherper als dat. En dan zeggen dat Alex last heeft van tunnelvisie.

 7. gtst is waardeloos want lange verhaal zijn pfffff. saai gtst noem denkt iedereen spannend zo maar niks want duurte lang ook al was halfjaar . dan ja komt spannendzo over 3 weken duurte lange nog pfffff stoms verhaal gtst

 8. Je hoeft niet te kijken he. Afstandsbediening heeft knopjes kan je een andere zender mee op zetten.

  Zo moe van dat geklaag, vind je het niks prima, maar kijk dan niet.

  Het is een soap soms is dat langdradig gewoon tv zonder bij na te denken.

 9. Ja joh dat klagen hoeft toch allemaal niet lieve mensjes 🙂
  Laten we blij doen!
  En dat die meneer moeilijk schrijft is ook helemaal niet erg hoor 🙂

  Laten wij zingen ^_^

 10. Pino de Blauw Vogel,
  aardig van u begrip. je hebt gelijk . bedankt voor u positief goed .
  ja is goed . meneer moeilijk is zeker.
  geen probleem hoor. jaaa laten we zingen plezier. lalalalala. hihihi

Geef een reactie