Maandag 2 juli 2018
Als Loes zich vermomt en ergens binnendringt loopt het helemaal mis. Zowel Aysen als Sjoerd ondergaat een verrassende vrijgezellenavond. Marieke gaat op het verkeerde moment door het lint en verknoeit een grote zakendeal.

Dinsdag 3 juli 2018
Het plan om de moordenaar te ontmaskeren loopt gevaar door een actie van Nina. Sjors weet niet wat ze aan moet met een definitief toekomstbesluit van Tim. Door geldgebrek kunnen Lana en Q niet verder reizen naar Denemarken, maar ze kunnen ook niet terug. Laura geeft Lucas liefdesadvies.

Woensdag 4 juli 2018
Aysen en Sjoerd gaan trouwen. Als Lucas een bekende tegen het lijf loopt lijkt het toeval, maar zij is hier met een reden.

Donderdag 5 juli 2018
Anton spreekt allebei zijn zoons aan over wat er op het huwelijk is gebeurd. Lucas weet over wraakgevoelens heen te stappen.

Vrijdag 6 juli 2018
Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij ondervraagd. Aysen en Loes komen in een extreme situatie terecht.

180 comments on “Spoilers 2 tot en met 6 juli 2018 (Cliffhanger)

 1. Zal nu eindelijk de verhaallijn van Anton en Tiffy komen? Ik denk namelijk dat de persoon die Lucas toevallig ontmoet tiffy is wie denkt dit nog meer? En wellicht blijft Tim en heeft Tiffy hier veel aan omdat hij in het zelfde schuitje zat

 2. Nina is te dom om haar te ontmaskeren. Je zet toch niet zo een verwend en dom kind in doe dab tenminste die het kan en slim is. Nina moet gewoon er uit en loes mag blijven…

 3. Ik denk inderdaad ook dat het Tiffy is. Alleen wordt nu wel eens tijd voor een nieuwe verhaallijn in de Meerdijk App. Ben erg benieuwd.

 4. @ Dais @Anoniem, Als ik mij goed herinner heeft Q gezegd dat hij naar z’n ouders is. Dus daarom heeft (en komt) niemand (op) het idee dat Q met Lana weg is.

 5. Het gaat echt niet om Tiffy, ik denk dat het Nuran is. Die hele Tiffy verhaalijn gaat er niet meer komen, wordt al een jaar geroepen inmiddels

 6. Daarnaast, wie zit er nog te wachten op het zoveelste verloren familielid van Anton.. (na Tim Anna, Q). Begint eentonig te worden

 7. Dat viel mij ook al vanaf dag 1 op. Zal die gelogen hebben dat hij naar zijn ouders is met zijn nieuwe auto? Linda zei in 1 van de oudere afleveringen dat hij nu met de auto naar zijn ouders kon ipv de trein.

 8. @Geiz, alleen Tim is een buitenechtelijk kind van Anton, waar hij het bestaan niet van wist. Als je het bestaan er niet van weet is het ook geen “verloren” familielid of kind.

  Van Q (achterneef van Anton) en Anna (achternicht van Bianca) daar wist Anton het bestaan van. In ieder geval zijn ’t geen “verloren” familieleden of kinderen.

  Dat Tiffy nu verschijnt, tja, ze zullen toch een nieuwe verhaallijn moeten bedenken / verzinnen voor komend seizoen. Ze komt met een reden, maar met welke?. Misschien niet alleen om haar vader te leren kennen, wat wij denken. Maar met een geheel andere reden.

 9. Ik denk dat Tim meer weet over Sjoerd of Aysen. Ik geloof niet dat alleen omdat Anton hem dingen verteld heeft hij geen goed gevoel heeft bij het huwelijk. Steeds als iemand het positief over Aysen en Sjoerd heeft vertrekt zn gezicht meteen naar boos/pissig.

 10. Wat ik wel raar vind tiffy komt nu in gtst terwijl ze in nieuwe tijden nog niet weet wie der vader is en eerst zegt lana afgelopen vrijdag dat ze terug wilt om loes te stoppen en nu lees ik dat ze niet verder kunnen naar denemarken maar ook niet terug kunnen ligt het aan mij of maken de schrijvers hier een fout

 11. Wat denken jullie dat er op de bruiloft gebeurd? Zal het goed aflopen (behalve dat tiffy opduikt dan)? Of zal aysen van het altaar weg rennen om achter loes aan te gaan

 12. @Geiz, Tiffy komt dus inderdaad wel. Heb voorstukje gezien van de aflevering van 4 juli, volgende week woensdag. Lucas komt haar tegen in CS. En Aysen en Sjoerd gaan dan trouwen. Ook Sil is tijdelijk terug voor 1 aflevering, volgende week dinsdag. Sjors en Amir gaan ook snel iets krijgen nu Sjors ook eindelijk eerlijk is tegen Tim. Loes slaat Nina neer, trekt haar kleren aan en verdwijnt. In de cliffhanger spoiler staat dat Ludo bezorgd is om Nina omdat hij niet weet waar hij is. Loes gaat dus iets met Nina doen?

 13. Zou Sjoerd Aysen dan echt voor het altaar laten staan? In de aflevering van 3 juli is een voorstukje van 4 juli en op het moment dat ze gaan trouwen zegt Sjoerd “voordat we elkaar het jawoord geven, wil ik nog 1 ding tegen je zeggen”. En hij keek niet echt blij

 14. Ik vond de afl van woe 4 juli wel heel erg hoor. Wat een achterlijke klootzak. Hoe hij Aysen daar gedumpt heeft, zij zou hem moeten dumpen. Ik denk dat Aysen (helaas) dood gaat in de cliff en dan hebben sjoerd lana en q schuldgevoel

 15. Sjoerd zei oa dat het goed is dat Aysen geen kinderen kan krijgen en dat ze die abortus heeft gepleegd. De foto van de cliff is dat Loes Aysen in haar buik trapt dus ik hoop dat Aysen zwanger is en een miskraam krijgt (hoe erg dat ook is) en Sjoerd kan lekker oprotten

 16. Hoezo? Sjoerd heeft 1,5 jaar gelogen over Teddy en dat heeft zij hem ook vergeven. Liegen over dat je een kind hebt verwekt bij je ex vind ik wel wat erger dan weten dat je schoonvader onschuldig vast zit en er ondertussen alles aan doen om hem vrij te krijgen. Hij was degene die wou trouwen, hij had het net zo goed uit kunnen maken maar nee hij heeft met opzet tot de trouwerij gewacht om haar voor schut te zetten, hoe ziek in je hoofd ben je dan.

 17. Wat een kloteactie van Sjoerd. Was één van mijn favoriete personages. Hoop wel dat hij in de serie blijft en weer bijdraait…

 18. Misschien dat Sjoerd weer aan de cocaine zit want ik snap niet wat hem ineens getriggerd heeft om dit te doen, ik vond het echt heel irrelevant. Die abortus was in januari 2017 en dat met Anton is ook al weer een paar maanden goed. Wat mij betreft mag ie weg, volgens mij gaat hij ook in zn eentje die wereldreis doen, aangezien de fragmenten van de afl van 5 juli

 19. De dag van de bruiloft is daar. Op woensdag 4 juli zouden Sjoerd en Aysen elkaar het ja-woord moeten geven. Maar dit loopt totaal anders dan verwacht: Sjoerd doet iets onverwachts.

  Alles lijkt zo mooi: een perfecte locatie, familie die speciaal zijn komen overvliegen, lieve vrienden die ze steunen. Tot Sjoerd zijn speech begint. In het bijzijn van iedereen vertelt hij dat Aysen nooit op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen worden. Hij vernederd haar met deze woorden: “Jij, de moeder van mijn kind, ik moet er niet aan denken! Het is maar goed dat je het toen hebt laten weghalen. Je hebt er nooit een seconde over nagedacht hè? En hoe het voor mijn vader moet zijn geweest of voor mij. Jij bent niet alleen leugenachtig en onbetrouwbaar, maar ook nog eens dom. Dat jij serieus dacht dat ik met jou zou willen trouwen. Je bent walgelijk. Ik kots van je en iedereen hier mag het weten. Ik ben blij dat ik na vandaag eindelijk van je af ben.” Hierna verlaat hij de zaal en laat iedereen geshockeerd achter. Hoe zal deze dramatische dag verlopen? Komen ze nog bij elkaar?

 20. Anton krijgt een telefoontje van Q dat er iemand dood is, het is niet Lana, dus ik ben bang dat het Aysen is want voor Loes zou hij niet bellen. Of misschien heeft hij Nina ergens dood gevonden. En Sjoerd vertrekt definitief uit Meerdijk, hij gaat op wereldreis en daarna in Rotterdam wonen. Ze lieten ook flashbacks zien dus die komt niet meer terug in de serie.

 21. Dat zou ze nog wel er bij kunnen doen. Daar heeft ze dan alle tijd voor gehad omdat ze niet hoefde te filmen. Maar ik hoop het niet!!!

 22. Er gaat sowieso iemand dood, want mensen hebben gezien dat toen ze aan het filmen waren op de kraan dat er iemand naar beneden viel. Dit moet het gevecht tussen Loes en Aysen zijn geweest (en misschien nog Zoë?). Dus een van die 2 gaat dood. Stel dat Loes Aysen vermoord, maar het lijkt alsof Aysen zelfmoord heeft gepleegd. Iedereen zou dat kunnen geloven door wat Sjoerd gedaan heeft. Baal er nu echt van dat de ik en mede videoland-kijkers nog een week moeten wachten

 23. Klopt, maar misschien gaat dat ook nog over dat ze vermist is. Er gaat sowieso iemand dood, dat zou dan Loes, Nina, Aysen of Zoë zijn. Ik denk dat Loes wordt opgepakt omdat Q en Lana ook weer terug zijn, hopelijk op tijd. En er zal ook nog wel iemand in het ziekenhuis belanden

 24. Volgens mij is het ook smoes dat de clif opnieuw opgenomen is en dat er geen tijd was om het nu al via videoland uit te zenden, dit is gewoon een economische kwestie enzo met oa reclame inkomsten.

 25. Sjoerd zou er niet definitief uit gaan, want dat had hij zelf bekend gemaakt dat hij er niet uit gaat en dat hij die musical zou gaan combineren met GTST. Dus denk dat hij wel terug komt.

 26. Als Bing dood zou gaan dan zou dat wel een goede verhaallijn geven wbt nina/amir/sjors. Sjors en Amir kunnen eindelijk samenzijn maar Amir voelt zich bezwaard en verantwoordelijk omdat Nina er nu alleen voorstaat en zwanger is van zijn kind.

  Ik denk niet dat Nina doodgaat, het is toch een van de dragende rollen, tenzij Marly wil stoppen natuurlijk, haar rol is niet makkelijk te recasten.

 27. Ik vond het er wel uitzien als een definitieve exit. Maar we zullen zien volgende week of er ook een afscheidsvideo op GTST’s social media verschijnt. Ik herinner me een instagram video van Ferry die hij in zn stories had, een paar weken geleden, toen was hij met Dilan en Everon en zei Ferry “moeten we nog teksten leren voor morgen jongens?” tenzij dit om de herfilmde cliff gaat, wat mij niet lijkt want dat is alleen het stukje van de kraan wat anders moet, betekend dit dus dat Aysen en Bing er nog in blijven.

  En aan degene die zei dat dit een marketingsactie is: dat is het niet. In de originele cliffhanger zou een vrouwelijk personage (is gezien door mensen) van een kraan vallen. Een aantal weken nadat die cliff opgenomen was is er van dezelfde kraan een man gevallen en overleden.

 28. Ik ben echt benieuwd naar de cliff. De afl van donderdag was dus gericht op wat Sjoerd na de bruiloft ging doen, en de cliffhanger is dus wat Aysen na de bruiloft heeft gedaan. Die zal wel helemaal in de war zijn (wat ik totaal begrijp). Ik vind het echt een zieke actie van Sjoerd. En dat er dan ook nog personages waren die hem wel konden begrijpen. Je bent gewoon gek als je 3 maanden lang de schijn ophoudt om dit te gaan doen. Wat hij zelf wel niet allemaal gedaan heeft, alsof hij zo’n heilige is.

 29. Als Janine Lucas belt zegt Lucas “Nina? Nee hoezo?” dus waarschijnlijk vraagt ze hem of hij weet waar ze is omdat ze vermist is. Anton neemt echt op met “dat meen je niet? dood?!” dus Q weet wie er dood is, of hij denkt dat er iemand dood is. In het voorstukje van de cliff komen Q en Lana thuis. Dus of Q heeft Nina ergens gevonden, of hij is Loes gaan zoeken en heeft het gevecht gezien en wie er dood is, maar Anton reageerde best geschokt en het lijkt me niet dat hij zo op Loes zou reageren. Omg ik kan nu echt niet wachten.. ik hoop niet dat we tot na de zomer moeten wachten tot we weten wie er dood is

 30. Ja maar als Loes bijvoorbeeld Aysen iets aan doet is het wel al te raden dat Aysen dood gaat of gewond raakt. Niet zoals vorig jaar met de brand dat er 10 personages waren die dood konden zijn

 31. om eerlijk te zijn we hebben een foto gezien, van een vechtende loes en aysen, dus het zou kunnen dat het Aysen is die doodgaat, of gewoon Loes

  ik denk dat Loes Nina knockout slaat of zoiets en ergens verstopt, vandaar dat ze haar niet kunnen bereiken

 32. mijn theorie, ik denk dat Loes Nina kidnapt (vandaar dat ze haar niet kunnen bereiken), omdat Loes er misschien achterkomt van aysen en nina’s plan, op 3 juli door die domme actie van Nina

  maar wie er doodgaat, ik weet het niet

  Nina en domme acties zijn we wel gewend van haar lol, ik denk niet dat zij doodgaat

  ik denk aysen maar zeker weten doe ik het niet

 33. Ja Loes heeft Nina zeker ergens opgesloten. Maar ik vraag me af waarom ze een foto van Nina maakte toen ze in haar tas zat te neuzen en ze daarna Nina haar kleding aantrok? Wat heeft ze toen gedaan.. ik denk dat Aysen ipv dat ze haar verdriet gaat uiten, ze zich uit woede zich op Loes gaat richten en Nuran en Zoe zullen haar vast wel achterna gaan. Ik denk niet dat zij Aysen alleen zouden laten na wat er gebeurd is

 34. ja waarschijnlijk Nina knockout geslagen of zo, en dan haar kleding aangetrokken

  de wraak van de baydar zusjes richting loes, dat kan

 35. Ja maar ik ben eerder bang dat het wraak van Loes richting de Baydar zusjes wordt 🙁 sorry maar dan heb ik liever Nuran dood dan Aysen. Mijn persoonlijke mening

 36. nu snap ik het helemaal denk ik, Nina wordt knock out geslagen door loes, maar niet dood, want levend heeft Loes meer aan Nina

  als ze nina zou vermoorden, betekent het game over voor loes want dan krijgt ze ludo, leon achter zich aan

  Sjoerd is exit op 5 juli, het zou kunnen dat aysen doodgaat en dat sjoerd gewoon meerdijk dan verlaat

 37. Ik ben ook wel een beetje bang dat Aysen haar verhaal er op zit nu dat Sjoerd definitief vertrekt. Ik hoop het alleen echt niet 🙁

 38. Aysen verlaat gtst,,, want ze zou eigenlijk van de kraan geduwd worden Door loes, maar nu word het script aangepast, maar dat ze volgend seizoen niet meer mee speelde staat vast ,,

 39. Even naar de leader kijken: loes, sjoerd en sam gaan sowieso uit de leader. Dus er komen 3 voor in de plaats: lana, mark en marieke? Zou tiffy ook vast in de serie komen? Dan zou er nog iemand uit de leader gaan

 40. Neen, Joost.
  De cliffhanger is om een heel duidelijke reden en terecht opnieuw opgenomen.

  Uit respect voor de familie van ’t dodelijk slachtoffer na een fatale val van ’t kraanhotel Amsterdam.

  In de cliff werd (blijkbaar) ook gewerkt met een kraan en er valt eveneens een dodelijk slachtoffer.

  Gewoon ook eens op andere sites kijken. Dan ben je beter op de hoogte over het hoe en wat en de ware reden.

 41. Ik denk Aysen op nr 1 dan Bing en op de 3e plaats Nina.En netals vorig jaar zal t pas in september duidelijk worden. En heel misschien staat Loes op nr 4 van wie er doodgaat.

 42. Ik zou het oprecht heel jammer vinden als Aysen uit de serie gaat. Zou me ook niks verbazen als ze in coma raakt en dat ze wanneer ze wakker wordt alles van de trouwerij en erna vergeten is en dus ook dat Sjoerd haar gedumpt heeft. Net een beetje zoals bij Vincent en Nina in 2014

 43. anton krijgt wel telefoon waarom hij zegt dood?? dus misschien is Q dood ? want volgens mij komt lana alleen terug

 44. Q en Lana had ik ook nooit op dat lijstje staan van mogelijke slachtoffers eigenlijk

  het zou over Loes kunnen gaan, waar anton het overheeft als hij zegt dood?

  maar ja we zien het wel denk ik, hoe en wat en wie

 45. Ja maar zou Q echt Anton daar over bellen? Wat ook nog kan is dat Q eerst zei “loes is de moordenaar van jan maes” en toen zei anton “dat meen je niet!” En daarna zei Q misschien “maar nu is ze dood” en dat anton daar “dood?!” Op reageerde. Dat hoop ik dan!!

 46. Tim en/of Nuran zal wel sterven. Zijn niet voor niets terug gehaald. Hebben beide met Loes en Sjoerd te maken dus zullen wel of te bemoeizuchtig zijn of ergens in de weg hebben gestaan. Anders was die korte comeback ook niet echt nodig.

  Tiffy weer mooi Bouwhuis troep opvullen

 47. Ja Tiffy moet de Bouwhuisjes in leven houden, aangezien dat geen constante familie is (en er steeds weer iemand weg of dood gaat).

 48. Nou ik vond zijn exit er best definitief uit zien met al die flashbacks. En hij zegt ook dat ie terug komt van wereldreis maar niet naar Meerdijk. Wie weet dat hij terugkomt maar ik denk het echt niet. Afwachten of we volgende week donderdag een afscheidsvideo van Guido op GTST social media zien

 49. @E, Sjoerd komt (als hij al terugkomt idd, van Kenia en zijn wereldreis) sowieso niet terug naar (het plaatsje) Meerdijk. Hij wilt in (de omgeving) Rotterdam gaan wonen, in de buurt van Bram.

 50. Nee klopt, dat zei ik ook “maar niet naar Meerdijk”.

  Aysen en Sjoerd komen sowieso niet meer bij elkaar, en al wel dan hebben ze Aysen wel heel dom gemaakt ineens. Dus denk ook wel een beetje dat Sjoerd zn verhaal er op zit maar die van Aysen jammer genoeg ook wel. Maarja er zijn ook mensen die er 3 keer zo lang inzitten en daar kunnen ze ook nog verhalen voor bedenken dus ben benieuwd wat ze voor Aysen gaan bedenken nu Sjoerd weg is (als ze blijft leven)

 51. Veel ongeloofwaardiger moet het niet worden met die Loes hoor! 3 keer raden wie er in die cliffhanger komt te overlijden.

 52. Sjoerd heeft al die tijd gelogen hij neemt wraak op aysen daarna gaat die op wereld reis en tim gaat met hem mee Loes slaat een fles kapot op nina dr hoofd en ontvoerd haar ludo en janine proberen nina te vinden tiffy komt naar meerdijk om haar vader anton te zoeken. Bing word vergiftigt door loes en probeerd bing mee te nemen om te vluchten. Q en lana komen terug naar meerdijk. Q verteld anton dat iemand dood is en lucas word gebeld dat er wat gebeurd is met nina de rest is afwachten tot 6 juli

 53. 2 jaar geleden konden we ook meteen voor de zomerstop raden dat Sascha doodging in die caravan. Dus waarom op 6 juli niet?

 54. Ik vind het niet veel meer… Niet spannend, niet origineel niks…

  Pino De Blauwe Vogel vindt dat het tijd is voor serieuze extase!
  Ja toch?
  Van je ‘ik weet wel’ ! Nee dank u mijnheer den dokter.

 55. ja Lucas wordt gebeld door Janine, dat ze Nina niet kan bereiken

  ik snap niet dat mensen denken dat ze van een klap van een fles wijn doodgaat, daar ga je echt niet aan dood hoor, ik denk gewoon dat Loes haar heeft verstopt en vastgebonden, daarom heeft ze ook haar telefoon gepakt en smsjes gestuurd dat ze niet naar de bruiloft kan komen

 56. Maar het valt wel mee ,, 97 uur waarvan we 10 uur per dag slapen dus 4 nachtjes maal 10 is 40 uur,,, 97 min 40 is 57.. waarvan we er nog 4x 8 uur werken is ,, 32,, 57 min 32 is 25 ,, waarvan we dus nog maar 25 uur moeten wachten,,

 57. Die foto die Loes van Nina maakt als ze in haar tas zit te neuzen, snap ik ook niet helemaal. Waarom is dat? Vervolgens doet Loes ook alleen Nina’s jas aan, verder niets.

 58. Loes had dus blijkbaar door dat ze achtervolgt word en heeft zich voorgedaan als Nina zodat het net lijkt dat Nina met haar auto er vandoor ging.

 59. Het is wel heel voor de hand liggend ja dat Loes dood gaat. Met haar personage kunnen ze niks meer na deze verhaallijn!
  Of Loes draait de bak in en iemand anders gaat dood, dat kan natuurlijk ook nog

 60. Aysen dood hoop ik toch echt niet! Wat een topactrice en sterk personage is dat!
  Nina dood lijkt mij ook niet, zij is het meest centrale en dragende karakter van de hele serie, al jaren!

 61. @Geiz

  klopt en als je nagaat hoeveel keren Nina wel niet een bijna doodervaring heeft gehad

  ik zou misschien denken Sjoerd, omdat hij uit de serie gaat voor zijn wereldreis, ja en uit de serie gaan + geen echte verhaallijnen meer, ja hij zou het slachtoffer kunnen zijn van Loes

 62. @ Anonymous
  Hehe ja Nina is een gewild slachtoffer (denk aan Isabella, Martine, Rene Meijer, Wiet, halfzus Amy, broer Nick) Wie vergeet ik nog?
  Zelfde verhaal geldt voor Janine.
  Ik zie een verband met…Ludo. Alhoewel dat nu met Loes niet het geval is.

 63. Sjoerd vertrekt definitief en daarmee gaat Guido helemaal uit GTST. Is bekend gemaakt bij RTL Boulevard vanavond op de website. Dus die gaat niet dood. Dan toch Loes, Aysen of Nina. Nina lijkt me niet omdat die zwanger is en daar nog een verhaallijn mee kan krijgen tussen Bing en Amir. Straks al helemaal als Amir en Sjors iets krijgen en daar weer drama ontstaat als Sjors te weten komt dat Amir zaaddonor is voor Nina’s kind

 64. Natuurlijk weet ik dat gtst niet echt is, maar de hufterigheid waarmee Sjoerd Aysen behandelde gaf mij een fikse plaatsvervangende schaamte en ik vraag me af of je dit moet willen schrijven en uitzenden. Het zou al wat helpen als Sjoerd dit gigantisch op zijn boterham zou krijgen.

 65. Ik denk ook niet dat Sjoerd dood gaat. Dat zou weer een hele andere wending geven aan Aysen haar gevoelens. Nu is ze natuurlijk super boos op Sjoerd maar stel dat hij dood zou gaan door ineens Aysen te willen redden, dan zit Aysen weer met een ander gevoel en dat zou echt geen nut hebben. Ik denk dan toch Loes. En denk dat het telefoon gesprek tussen Anton en Q dan als volgt ging:
  “Q zeg het eens”
  -Loes is de moordenaar van JM
  “Dat meen je niet!?”
  – maar nu is ze dood
  “Dood??”

  Denk dat het iets in deze richting is. Hoop in ieder geval niet dat Aysen dood gaat. Ben benieuwd wat ze voor haar in petto hebben nu Sjoerd weg is. Misschien iets met haar jeugd? In het magazine staat een verhaal over “het geheim van aysens heftige jeugd”

 66. Loes valt dood neer, Aysen kon haar redden maar deed dat niet. Nina ligt in auto die op het punt staat geplet te worden. Ludo en Janine zijn haar het zoeken.

 67. Zou rik ook een van de dooie zijn hij is geraakt met dat ding en veder zien we niets meer van hem als hij dood gaat hebben ze alle de jong uit gtst gegaald

 68. Vananvond belt Q al naar Anton waarop hij reageert met ‘Dood??’ De laatste afl is echter pas een dag later, dus hoe zit dat??

 69. @ Iris. Waar haal je die info vandaan dat Loes dood neervalt en Nina bijna geplet wordt??
  In dat geval zal Nina idd weer net op het nippertje gevonden worden ja

 70. Als Loes dood neer gaat vallen terwijl Aysen haar had kunnen redden, dan lijkt deze cliff wel heel erg op de cliffhanger met Ludo en Bowien in Finland uit seizoen 10
  Toen viel Bowien van een rots terwijl Ludo haar had kunnen redden maar dat niet deed.

 71. @ geiz dat komt omsat de aflevering van donderdag zich vanuit sjoerds perspectief afspeelde en de cliffhanger is vanuit aysens perspectief (denk ik) dus de cliffhanger speelde zich tegelijk af met de afl van donderdag

 72. De aflevering staat op Videoland. Heb hem net ook gezien. Loes gaat dood en de auto waar Nina in zit, in de kofferbak, staat op het punt om geplet te worden. Ludo en Aysen staan op het punt om Nina te zoeken, hopelijk zijn ze op tijd.

 73. Aysen valt naar benden en is dood. Nina gaat waarschijnlijk ook dood waarna de familie Sanders vertrek uit Meerdijk.

  Q heeft samen met loes samen gespeeld en zal Uiteindelijk Lana te grazen nemen

 74. Ik denk dat er in het volgende seizoen dingen aan het licht komen over Aysen haar vader. Ik heb altijd al het idee gehad dat hij niet een leuke vader is geweest en heb net ook ergens gelezen dat er in het magazine een verhaal over aysens “heftige” jeugd staat en dat er ook iets over haar vader. Lijkt me wel interessant verhaal we hebben er ook nooit wat over gehoord. En hoe hard ik me ook heb geergerd aan Sjoerd, en wat een hufter het ook is, vooral op de trouwerij, ergens vind ik het wel jammer dat het echt voorbij is tussen die 2. Ik kan Aysen niet echt voor me zien met een ander

 75. Wow wat een verassing ,, de clif al op videoland,,,,, wel spannend nu hoor,, Nina tussen de pers machine, , lijkt me erg sterk als de hulp oprijd komt,,, en Rik krijgt een brandblusser tegen zn kanus dus dat overleef je denk ik ook niet,,

 76. Natuurlijk gaat Nina niet dood.
  Ze is een hoofdpersonage.
  En dan daarbij de verhaallijn is nog niet klaar.
  Ze is immers zwanger van Amir .
  En daar kunnen ze nog een heel leuk verhaal van maken … vooral nu Sjors en Amir samen zijn ..
  Het blijft dus gewoon bij Loes die het niet heeft overleefd.
  En wat Rik betreft die red het ook wel

  @ Laan .. nu moet je wel heel erg lang wachten. Nu je de clip al het gezien..hahaha.. heb je die uren al geteld?

 77. Denk niet dat Nina dood gaat. Denk dat als Marly ooit besluit te stoppen ze niet dood gaat zodat ze evt ooit nog terug kan komen.

 78. We hadden ook al lang kunnen zien aankomen dat Sjoerd weg ging. Ineens het achterneefje van Anton in de serie zonder toegevoegde waarde. Dat was dus de reden. Hoop niet dat Tiffy er in komt. Heb een paar keer nieuwe tijden gezien maar vond haar een vervelend personage. Beetje Spangas niveau

 79. @Marco…dan heb je pech .. Tiffy komt er wel degelijk in… en Zoë die gaat niet dood. Want ze zit bij Rik die een brandblusser tegen zn ster heeft gekregen .. haar gebeurd niks

 80. ik heb de shortie net een beetje gezien, hmmm dat is einde Nina in GTST tenminste of ze moet Nina Houdini zijn om uit die auto te ontsnappen

 81. Let maar op wat er gaat gebeuren… het is pauze tijd voor de jongens op de autosloperij.. de machines worden uit gezet .. horen Nina schreeuwen en ze word op tijd gered… No way dat ze het niet overleefd…

 82. Het is idd zo voorspelbaar… ik weet ook zeker dat Nina het gaat overleven …net wat Laan zegt ze horen haar op t laatste moment schreeuwen.. of Ludo komt op tijd de werf op… of Leon heeft haar op tijd gevonden en.legt de autosloperij STOP..
  Ze gaat echt niet dood..

 83. @Max

  het ziet er onmogelijk uit, maar als je het zo bekijkt

  en echt he, ik ken de soap nu wel lang genoeg, Nina heeft nog verhaallijn met Amir en de baby

  maar ja natuurlijk moet je een van de populairste karakters in zo’n situatie plaatsen, voor de spanning

  en Rik, misschien hersenschudding van die brandblusser

 84. Wordt beetje saai en erg voorspelbaar misschien een keer andere personages in de cliff? Ninja gaat ongetwijfeld niet dood te voorspelbaar , loes is dood En aysen kon haar niet redden. Wordt altijd zo spannend gelanceerd een “cliffhanger” maar uiteindelijk leeft Nina en Aysen en is een slechterik dood. Laat de slechterik eens leven, en verzin daar een verhaal om heen net als Martine hafkamp ? En laat anders wel Nina dood gaan maakt het spannend en echt …nu lijkt het allemaal op elkaar wordt saai

 85. Ik vond het best een toffe cliff. Enige gekke vind ik dat de cliffhanger is aangepast omdat er iemand op die locatie om het leven is gekomen door een val. Wat is er dan precies aan de cliff aangepast? Die val zat er namelijk nog steeds in. Zal wel een publiciteitsstunt zijn geweest om meer kijkers te trekken.

 86. Ze zou dan van een hijskraan afvallen en dat leek teveel op wat er laatst gebeurd was dat zou aangepast worden Sanne

 87. En wie bedoelde Q dan toen hij Anton belde wie dood was?

  Toen keek Anton moeilijk bij Linda in de rozenboom toen Q belde en Anton zei Dood?..

 88. @E
  Nina had vorig jaar toch helemaal niet zo’n belangrijke rol in de cliff? Ze stond als één van de eersten toen veilig buiten. Rik. Bing en Aysen hadden idd wel grote rollen.

  Spannend einde met Nina in die auto!
  Het deel met Loes en Aysen vond ik wat minder uitgewerkt. Die val had nog wel meer opbouw qua spanning in gekund. Daarnaast leek het toch wel erg op de Ludo en Bowien cliff in Finland.
  Maar misschien is dat ook niet meer te voorkomen na 28 seizoenen.

 89. Nina had enigzins belangrijke rol in cliff vorig jaar. Zij haalde Aysen op om te melden dat Bing vermist was [ ontvoerd door de beer ] En tegen Rikki mompelde ze iets over de beer en Rik en ze stond erbij toen Ludo en Sjoerd naar binnen gingen .

 90. Ja en toen hadden Aysen en Rik samen een plan om de Beer te ontmasksren, maar Aysen en Nina werkte wel samen in de cliff toen. En nu hadden Aysen en Nina samen een plan om Loes te ontmaskeren

 91. er wordt gezegd 1 dodelijk slachtoffer, en het lijkt me sterk dat Loes die val heeft kunnen overleven

  Nina dat zou nog kunnen dat ze dit overleeft, misschien dat ze haar gegil horen en dan die machine op het laatste moment afzetten, of Leon komt en zegt zet die machine uit, of Ludo en Aysen vinden haar net op tijd

 92. dat gezicht van Nina ook, wel goed geacteerd vond ik dat van Marly

  en anders als ze wel dood is, zijn we van het verwende prinsesje af, misschien dat Amy weer terugkeert dan als vervangster

 93. @ sima, ja, de afl van woensdag, donderdag en vrijdag speelde zich allemaal op dezelfde dag af, de bruiloft, dus dan de 1e van het nieuwe seizoen ook nog, daar zullen we wss zien dat nina gevonden wordt (of niet) en reacties van anderen op loes en lana die loes aan geeft

 94. @anonymous91 haha. ik zou het eerlijk gezegt “leuker” vinden als nina dood gaat, en loes na 2 maanden nog blijkt te leven dan dat nina het op wonderbaarlijke manier overleefd. Geen haat naar marly of wat dan ook, maar ik heb persoonlijk niet zo veel met nina. En hoe vreselijk loes ook kon zijn, beaudil deed het wel echt goed en hoe erg loes haar persoonlijkheid veranderd is was achteraf best interessant om te zien

 95. @E

  Marly vind ik ook wel leuk en een goede actrice, maar haar karakter Nina, ja die heb ik altijd zo’n verwend prinsesje gevonden, en Loes nou zo’n val overleven vind ik ook een beetje onwaarschijnlijk, en aysen zei al ik kon niks meer voor haar doen

  ik zou Nina wel missen, want zonder haar kan ik niet meer zoveel lachen denk ik lol

 96. @anonymous91, nee klopt, het zou ook nooit mogelijk zijn zoiets te overleven, behalve in meerdijk dan haha. Zolang ze haar lichaam niet meer laten zien houd ik de optie open dat die ooit nog eens terug komt. Dat is wel waar ja over nina. Zou het niet erg vinden als ze weg gaat maar als marly zou willen vertrekken denk ik niet dat nina dood zou gaan

 97. @E

  nee Marjolein Keuning die wilde gewoon uit GTST, dus vandaar dat ze Maxime eruit schreven met de vorige cliffhanger

  Nina is gewoon hetzelfde als een Ludo karakter, die heeft ook al meerdere bijna doodervaringen gehad in meerdijk

  Martine zie ik misschien nog wel terugkomen, haar lichaam hebben ze ook nooit echt laten zien na die sprong uit de helikopter

  Loes ja het zou kunnen dat ze dit heeft overleeft maar dan wel heel erg verlamd of zo

 98. Loes blijkt te zijn verdwenen als ze naar haar lichaam gaan.
  Nina wordt op tijd gered, Q schiet Lana neer omdat blijkt dat hij samenwerkt met Loes.

 99. Vorig jaar was Maxime t slachtoffer die we t minst verwachtte. Toen dachten we Rikki of Aysen . T kan dus zo zomaar zijn dat Rik helaas afscheid moet nemen. Zo’n brandblusser op je hoofd kan dodelijk zijn. Dus Rik staat helaas op nr 2 bij mij. Nina en Loes op nr 1

 100. Wat vinden jullie van de GTST classics? Ik vind het leuk om terug te zien tot nu toe, met name de afleveringen t/m 1999.

 101. @Geiz, ik vind de GTST Classics ook erg leuk. Kijk er met veel plezier naar.
  Kijk zelf al vanaf het begin (Okt.1990), dus leuk om de “oude” afleveringen weer eens terug te zien.

 102. Q schiet Sjors neer en die gaat dood, Uiteindelijk blijkt dat lana jan maes zelf heeft vermoord en Moet de bak in.
  Loes blijkt nog te leven en red Nina. Bing is kwaad als Loes en Nina een relatie beginnen en neemt wraak.

 103. @ Mjo, ja de gtst classics vind ik ook erg leuk. Tot nu toe zitten er wel een aantal afleveringen tussen die ik niet echte classics vind (bijv huwelijk Govert/ Hennie en Jef/ Dorothea) maar goed wel leuk om terug te zien.
  Vandaag de val van Robert door de passpiegel, dat is wel echt een classic! Net als de 1e aflevering en het gevecht tussen Janine en Meike op de boot.

 104. @Geiz, misschien is het woord -Classics- (klassieker) niet helemaal juist gekozen. Iedereen kan aan het woord Classics een andere betekenis geven of gedachte bij hebben.
  Ik denk dat RTL een overzicht wilt geven van (bijna) 30 jaar GTST met 35 memorabele afleveringen.
  Ze moeten een keuze maken uit gemiddeld zo’n 200 aflevering per jaar en dat uit (bijna) 30 jaar, dus zo’n 6000 afleveringen, tja dan kunnen ze het niet iedereen naar de zin maken, met welke keuze ze hierin maken.

  Maar ik blijf het leuk vinden, vaak denk ik o, ja dat is ook gebeurd. Na zelf al vanaf het begin (1990) te kijken naar GTST, werkt het vaak op mij zeer verrassend. Vooral de nog jong ogende acteurs (zeker die, die nu ook nog meespelen) maar ook diegene die uit GTST zijn vertrokken moet ik vaak nadenken, wat die acteur zijn of haar “echte” naam ook al weer is en wat zij of hij tegenwoordig doet of hoe hun carrière is verlopen. Met vaak ook trieste gebeurtenissen, zoals Guusje Nederhorst (Roos Alberts-de Jager) die in 2004 veel te jong overleed.

  Kortom deze uitzendingen zijn een goede zet (althans voor mij) van RTL/Endemol.

 105. t dubbel huwelijk voordat Linda vreemd ging met bill vind ik niet bepaald een classic. Dat is nog maar ruim n jaar geleden. En de cliff van 2 jaar geleden is ook geen echte classic. Vooral jaren 90 en 1e helft jaren 2000 zijn echte classics.

 106. @ Anoniem, ja de jaren 90 zijn wat mij betreft ook de echte classics. Maar het is net wat je onder een classic verstaat. Moet die minimaal 15 jaar oud zijn?
  Wat Mjo zeg, de makers willen waarschijnlijk een goed overzicht van de afgelopen 28 jaar geven Zou je alleen afleveringen uit 1990 t/m 2005 pakken, dan heb je geen totale afspiegeling

 107. Klopt, een classic is gewoon een iconische aflevering. Zoals de parachutesprong, die nog niet zo oud is. Maar wel gaaf. Ook leuk om al die oude personages weer te zien. En Dian gespeeld door Chris Jolles blijft na la deze jaren gewoon mijn favoriete karakter. Dus ik vermaak me wel deze zomer. Hopelijk gaat het volgende seizoen ook weer wat verrassende en memorabele afleveringen brengen.

 108. @anonymous91, klopt. Ook op de site van Televizier.nl is dit te zien.
  De tekst bij dit artikel vond ik nogal vaag. Televizier begint met en schrijft : GTST hint op…….! Lees dat artikel maar op de site van Televizier.nl of google ’t even.

  Terwijl uit de officiële kanalen (RTL/GTST) überhaupt nog geen publicatie is verschenen.

  En ja, in het filmpje is te zien dat Janine een telefoontje ontvangt, dat het (politie) onderzoek naar Nina wordt gestopt. Maar ja, (en dat we allemaal wel) Ludo zal (heus) wel in actie komen. Die laat dit niet gebeuren. Ludo zet zijn eigen mannetjes (o.a. Leon) er wel op.

 109. dus het gevecht loes en aysen is veel eerder dan dat met Nina bij de autosloperij, maar ze lieten ons eerder denken dat dat tegelijkertijd was

 110. Het zal me niet verbazen dat Loes een handlanger is van Martine die toch nog blijt te leven en dat Nino dood gaat… Ludo zoekt allds uit en komt bij Martine uit en we zijn weer 3 seizoenen verder

 111. @Marieke

  haast onmogelijk dat Loes nog leeft lijkt mij, of als ze nog leeft dan heeft ze toch al de botten in haar lichaam gebroken van die val

  ik denk dat Nina dit met die auto overleeft, alleen nu maken ze het gewoon wat spannender

 112. Maandag 3 september:
  Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas’ gedrag.

  Dinsdag 4 september:
  Aysen probeert op een ongebruikelijke manier een baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.

  Woensdag 5 september:
  Rik komt in de problemen omdat hij financiële dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.

  Donderdag 6 september:
  Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Sjors heeft een nieuwe baan en stoot haar werkzaamheden voor Amirs stichting af. Anton vraagt zich af waarom Amir daarmee instemt. Aysen krijgt informatie over iemand, maar hoe betrouwbaar is de bron?

  Vrijdag 7 september:
  Janine kan het niet aan als de zaak rond Nina geen prioriteit meer heeft. Bing krijgt te maken met een oplichter. Als CS in de problemen komt, concludeert Kimberly dat zij daar verantwoordelijk voor is. Door Marieke verandert de situatie in CS zelfs in een regelrechte crisis.

  Bron: TVGids.tv

Geef een reactie