Cliffhanger op het laatste moment aangepast

Vandaag is bekend gemaakt dat de cliffhanger opnieuw opgenomen zal worden omdat er te veel gelijkenissen zijn met “een recente gebeurtenis in het echte leven”.

Volgens het Parool zijn er op 19 april opnames gemaakt voor de cliffhanger bij het kraanhotel op de NDSM-werf in Amsterdam. Eind mei is er op deze plek een 32-jarige man om het leven gekomen door een val tijdens een dancefeest.

RTL wilt door de cliffhanger aan te passen “eventuele pijnlijke parallellen met de werkelijkheid voorkomen”. Ook willen ze uit respect voor de betrokkenen niet de exacte reden vrijgeven voor het herschrijven van de cliffhanger.

Omdat er een nieuwe cliffhanger opgenomen moet worden, zal de laatste aflevering van het seizoen niet op tijd klaar zijn om vooruit te kunnen kijken op Videoland en zal iedereen deze aflevering waarschijnlijk op hetzelfde moment op televisie kunnen zien.

Op 6 juli is de cliffhanger te zien op RTL 4.

23 reacties

 1. Ik snap het wel, aan de andere kant ook wel een beetje blij dat er zo ook niks gespoilt kan worden !

 2. @Mart, zo denk ik er dus ook over.

 3. Pino de Blauwe Vogel

  En wij maar denken dat het ‘de duurste cliffhanger ooit’ werd….

 4. Pino de Blauwe Vogel

  Ze zeggen het één maar doen het ander :-/
  Loes zou naar beneden worden gemept met een ijzeren staaf…

 5. Zo wordt het inderdaad de aller duurste 😀

 6. Pino de Blauwe Vogel

  Volgens mij wordt het de goedkoopste, simpelste en vooral slechtste cliffhanger ooit 🙁

 7. Ja die kans is denk ik vrij groot. Als de cliffhanger op het allerlaatste moment moet worden aangepast. lijkt mij ook dat die dan minder spectaculair/ spannend zal zijn dan het originele script waar al maanden van tevoren aan gewerkt was.

 8. Pino de Blauwe Vogel

  Maar dat niet alleen natuurlijk. Kom op -bruiloft voor de zóveelste keer -niet het buitenland dus, dus níet duur, en gewooon in een buitengebied naar beneden gemept……
  Dat is niet nieuw niet duur en niet spannend…
  Jammer hoor

 9. Pino de Groene Vogel

  Ja ik ben het met Pino de Blauwe Vogel eens!

 10. Kenny Lilipaly

  Als je vandaag op Videoland heb gekeken weet je dat de bruiloft niet op de cliffhanger is

 11. de cliffhanger speelt zich wel af op de dag van de bruiloft. de aflevering voor de cliffhanger was wat sjoerd deed na de bruiloft, en in de cliffhanger zien we wat aysen na sjoerd zn actie ging doen

 12. Pino de Blauwe Vogel

  Da wou ik zeggen ja!

 13. Pino de Groene Vogel

  Ik ook !!

 14. Pino de gele vogel

  Ja en ik ook!!!

 15. Pino de Blauwe Vogel

  Volgens mij wordt dit de slechtste cliffhanger sinds jaaaaaaren…
  Goedkoop en jammer. Heel erg jammer …

 16. De gehele week (2 t&m 6 juli) staat in het teken van de cliffhanger. Niet alleen vrijdag 6 juli.

  Daardoor is alles bij elkaar gerekend, uiteindelijk wel duurder dan andere jaren en misschien de duurste ooit.

 17. @Pino de Blauwe Vogel 5.7.2018; 00.28, niet oordelen voor je het gezien hebt.

 18. Lekker negatief allemaal, je weet dat er meerdere scripen al maanden van te voren gemaakt worden he. Dus het is alleen draaien en GTST is wel professioneel genoeg om een goede cliff neer te zetten. Ik ben benieuwd!!!

 19. Heb um gezien. Is nog niet op tv geweest, dus zal niks zeggen, behalve: Wat is hier “duur” aan dan? Zeker wel mooie shots, goed camera- en acteerwerk. Best wel spannend en goed einde. Zal die hijskraan die geschrapt is dan idd wel geweest zijn die zo duur was dan.

 20. Ik denk het terein afhuren en het werk van dat bedrijf stil leggen ook wat kost in westpoort

 21. Ik kan je garanderen dat hij echt goed is. Loes heeft Nina verstopt in een achterbak van een auto op de sloop. Die auto’s worden allemaal geplet. Terwijl zij in de auto zit wordt ze dus geplet. Het eindigd bij haar

 22. Alleen dat haar van Lana… Jezus wie heeft dat goedgekeurd om dat uit te zenden 😛 Nou vind ik sowieso dat t haar van de acteurs tijdens close ups de afgelopen 2 jaar gewoon echt vaak niet zit… Maar dit is wel echt t toppunt hoor hey… Dat valt zelfs op in een total shot… …..

 23. Michel
  ❤️♥️

Geef een reactie